Chuyển tới nội dung
Home » Wpbakery Page Builder 6.0 | Tải Về Miễn Phí Wpbakery Page Builder

Wpbakery Page Builder 6.0 | Tải Về Miễn Phí Wpbakery Page Builder

WPBakery Page Builder Tutorial in 13 Minutes

Awesome Testimonials

“WordPress can be limited to the average users when it comes to how you want your page layout to look. Even though you can do anything with HTML and CSS, most users do not know these coding languages. That’s where WPBakery Page Builder for WordPress can help.

WPBakery Page Builder transforms the default WordPress page editor into a robust feature-rich editor that allows you to add columns, image galleries, accordions, tour sections, call-to-action buttons, videos, and much more.” – Haris Bacic, Forbes.com

“WPBakery Page Builder is a fantastic plugin developed by WP Bakery that adds a drag & drop page builder to your WordPress theme.” – WPExplorer

“This plugin is the best thing to happen to WordPress since the invention of WordPress.” – jeffreysummers

“Just downloaded this today and am loving it – would you believe I knocked out 5 pages on a site in less than 10 minutes?!? AWESOME!” – theaer

“I’m loving this plug-in. But more importantly the customer support has been Stellar!!!!” – Matt Harper

“WOW. Thanks for being born! I just downloaded the plugin without thinking twice.” – Chip

“Anyone not sure of purchasing this, needs to stop and just go buy it, this is truly one awesome product and makes creating a static homepage a breeze with some amazing results.” – RedDan

Tải về miễn phí WPBakery Page Builder

DOWNLOAD TẠI ĐÂY

Vui lòng để lại Comment nếu các bạn cần phiên bản mới hoặc báo link hỏng. Cám ơn !

NGUỒN: https://tipsmaytinh.com/wordpress/wpbakery-page-builder-plugin-wordpress.html

Bài viết liên quan

Bài viết mới

Hướng dẫn cách sử dụng WPBakery Page Builder (Visual Composer bản cũ) giúp bạn tạo ra các trang Web bằng các thao tác kéo thả cực đơn giản.

WPBakery Page Builder Tutorial in 13 Minutes
WPBakery Page Builder Tutorial in 13 Minutes

Những lợi ích khi dùng WP Bakery Page Builder

Nhiều tính năng xây dựng Website

Trước đây mình đã bị thu hút bởi WordPress & trình tạo trang kéo thả vì vậy mà một plugin cung cấp càng nhiều tính năng thì mình đánh giá cao nó.

WPBakery Page Builder là một trong những plugin như vậy, nó có đến hơn 50 element (phần tử) khác nhau để thiết kế một Website. Con số Element này vượt qua bất kỳ plugin nào trên thị trường mình biết đến.

Chưa kể nó còn có một plugin addon khác với tên hơi hài dòng Ultimate Addons for WPBakery Page Builder . Với plugin này bạn sẽ được thêm rất nhiều element khác tới mức dùng hoài chưa hết.

Vì vậy nếu bạn là fan của sản phẩm WordPress nhiều tính năng chắc hẳn bạn sẽ thích WPBakery.

Cộng đồng khá rộng lớn

Phải công nhận WPBakery được rất nhiều người dùng WordPress lựa chọn, ở thời điểm này họ có đến 2 triệu lượt cài đặt trên toàn thế giới.

Riêng ở Việt Nam mình cũng thấy rất nhiều bạn quan tâm đến plugin này tại các diễn đàn cũng như một số Blog của bạn bè.

Hãy gõ từ khóa “cách dùng WPBakery Page Builder” bạn sẽ thấy rất nhiều kết quả bằng Tiếng Việt.

Vì vậy nên cơ hội học tập trao đổi cũng như giúp đỡ nhau các vấn đề trong quá trình sử dụng khá là thuận lợi thay vì những plugin page builder được ít người sử dụng.

Chẳng hạn như mình dùng Elementor mà mỗi lần muốn học tập thì phải ghé thăm các site nước ngoài chứ ở trong nước khá hiếm tài liệu.

Giá rẻ rất nhiều so với giá trị nhận được

Một sự thật rất ít bạn biết về WPBakery là sản phẩm chính thức của nó rất ít người sử dụng. Bạn sẽ mất đến $64 khi mua trực tiếp từ nhà cung cấp để có chỉ mỗi plugin.

Nếu là mình, mình có thể thêm $6 để mua Divi (plugin tạo trang phổ biến nhất thế giới) của ElegantThemes & kèm theo hàng chục sản phẩm cao cấp khác dành cho Marketing

Tuy nhiên không phải ai cũng có suy nghĩ như mình, thay vào đó một lựa chọn khác để bạn có được WPBakery với giá rẻ hơn & nhiều giá trị hơn.

(Đừng có nghĩ tới các sản phẩm nulled hoặc mua lại với giá rẻ ở đâu nhé – mã độc sẽ nuốt chửng website của bạn.)

Thay vì mua trực tiếp bạn sẽ mua các theme trả phí được tích hợp WPBakery, do nằm trong hệ thống themeForest nên rất nhiều sản phẩm tích hợp plugin này với giá rất rẻ.

Ví dụ như The7 (theme huyền thoại đối với cá nhân mình), với $39 bạn sẽ có một Theme bản quyền cao cấp kèm WPBakery (giá $64), bên cạnh đó còn có Ultimate addon (giá $26) & rất nhiều plugin cao cấp khác trị giá cả trăm $.

Đó là lý do nhiều bạn chọn hướng mua Theme để được kèm plugin, về cơ bản đó là chiến dịch Marketing của họ nên bạn đã bị dính chưởng. Nhưng bạn không cần quan tâm là gì, đồ ngon giá rẻ là được.

Ngoài The7, nếu bạn quan tâm về theme tích hợp WPBakery thì hãy tham khảo thêm StarBella, TheBlogger, TheGem, Soledad, KartPul,…

Mua một lần dùng cả đời

Giá rẻ & nhiều giá trị đã quá đủ thuyết phục bạn mua rồi, tuy nhiên các sản phẩm trên Themeforest còn cố gắng làm bạn hài lòng hơn nữa.

Thay vì mua plugin Page Builder ở Elementor, Beaver Builder bạn sẽ mất vài chục cho đến vài trăm $ nhưng chỉ nhận được 1 năm hỗ trợ & cập nhật tự động. Hết thời gian đó bạn cần gia hạn để cập nhật tính năng mới.

Nhưng với WPBakery thì khác, bạn sẽ được cập nhật tự động trọn đời miễn Website của bạn còn sống thì vẫn được update các tính năng mới nhất khi nhà cung cấp phát hành phiên bản mới.

Câu chuyện của mình với WPBakery

Nói một chút về chuyện của mình biết đâu bạn có thể học hỏi một chút gì đó & rút ra kinh nghiệm cho bản thân.

Cũng như bạn, trong những ngày đầu tiếp xúc với WordPress mình được một số Blogger đi trước giới thiệu về theme/plugin bản quyền trả phí.

Do mới biết về công cụ làm Website không cần lập trình cũng như tính tò mò các Website có nhiều tính năng. Vậy là mình tìm đến WPBakery & cũng như biết được một số theme có tích hợp nó.

Chẳng hiểu sao mình lại “me” The7, lúc đó mình chưa có nhiều kinh nghiệm về Marketing cũng như mua hàng kỹ thuật số nên thấy The7 có giá $39. Thế là sợ hôm sau nó lên giá nên tranh thủ ra ngân hàng nạp tiền mua luôn. Lúc mua xong thì thích lắm (vì lần đầu dùng sản phẩm cao cấp mà).

Mình cài đặt & tìm cách cấu hình theme sau đó mới cài plugin & dùng WPBakery. Và diễn biến tiếp theo như bạn cũng biết mình chia sẻ ở trên.

Nó có quá nhiều thứ để làm việc nên mình mất rất nhiều thời gian tìm hiểu.

Khoảng 3-5 tháng sau mình dành phần lớn thời gian mò cách dùng sao cho giao diện đẹp nhất. Và đây coi như một sai lầm lớn nhất trong hành trình phát triển Website của mình.

Khi thấy giao diện tạm được mình bắt đầu viết những bài đầu tiên, mình nhớ không lầm có bài mẹo chọn tên miền.

Sau đó mình tìm hiểu nhiều hơn về SEO cũng như trải nghiệm người dùng thì mới nhận ra.

Blog của mình có tốc độ tải 12s cho một trang có kích thước hơn 1MB mặc dù đã dùng plugin W3 Total cache. Vậy là dần dần mình cảm thấy chán cái sự ì ạch này & chuyển sang Elementor Pro như bạn đang thấy ở đây.

How To Create a Landing Page In WordPress With WPBakery Page Builder
How To Create a Landing Page In WordPress With WPBakery Page Builder

Giới thiệu về WPBakery Page Builder

WPBakery Page Builder ( tên cũ Visual Composer) là một trong những công cụ thiết kế website hiệu quả nhất hiện nay. Đây là một WordPress plugin cực mạnh để hỗ trợ quá trình xây dựng và phát triển trang web, chủ yếu về bố cục và nội dung, chỉ với thao tác kéo – thả. Bên cạnh đó, công cụ này còn giúp website của bạn lung linh hơn với nhiều hiệu ứng mới mẻ, sinh động, gồm cả miễn phí lẫn trả phí.

Từ 10/2017 khi lần đầu tiên Visual Composer được đổi tên thành WPBakery Page Builder. Sau đó, tiêu đề Visual Composer đã được sử dụng cho một dự án khác. Đó là xây dựng trang web với đầy đủ tính năng và được đặt tên là Visual Composer Website Builder. Vậy nên hiện tại, WPBakery Page Builder và Visual Composer là 2 sản phẩm khác nhau nhé!

50+ Built In Content Blocks

Text Block Row Separator Text Separator
Message Box Facebook Like Google+
Tweetmeme FAQ Single Image Image Gallery
Tabs Tour Section Accordion Icon Element
Posts Slider Widgetised Sidebar Button Call to Action
Video Player Google Maps Raw JS Raw HTML
Flickr Widget Progress Bar Pie Chart Empty Space
Custom Heading Post Grid Post Masonry Grid Media Grid
Media Masonry Grid Pageable Content Hover Box ZigZag Separator

WPBakery Page Builder is smart: To save your time and bandwidth, it includes only the javascript files that are used on the page – no extra traffic and faster loading!

Purchase now – Instant Download.

WPBakery Page Builder Tutorial for Beginners
WPBakery Page Builder Tutorial for Beginners

WPBakery Page Builder là gì?

Hiểu một cách đơn giản WPBakery Page Builder là một plugin WordPress hỗ trợ người dùng tạo ra các trang kéo thả mà không cần có kiến thức lập trình Web.

Sản phẩm này được cung cấp dưới dạng Premium (trả phí) & được bán trên ThemeForest – một thị trường sản phẩm kỹ thuật số cao cấp.

WPBakery Page Builder được rất nhiều người biết đến vì nó thường nằm trong top những sản phẩm bán chạy nhất cũng phổ biến nhất. (Tại thời điểm này nó đứng top 2)

Nhưng đừng vội phán xét nó là một plugin tốt chỉ vì nó đứng top nhé!

Đồng ý rằng WPBakery hỗ trợ bạn tạo ra các trang Web bằng các thao tác kéo thả đơn giản nên rất dễ được đón nhận, tuy nhiên mình cho rằng nguyên nhân chính tạo nên sự phổ biến của nó là bởi:

Đó là một chút về WP Bakery Page Builder, tuy nhiên nếu bạn đang có dự định dùng plugin này cho Website thì hãy lắng nghe một chút về lợi ích cũng như khuyết điểm của nó.

Tránh trường hợp mua rồi lại hối hận như mình lúc trước, còn chuyện thế nào thì cuối bài viết mình sẽ kể cho bạn.

Những khuyết điểm khi dùng WPBakery

Nếu ở trên bạn đã thấy được những điểm tốt của WPBakery, bây giờ chúng ta sẽ nói về những điều hạn chế của plugin này.

Khó sử dụng

Mặc dù WPBakery được tạo ra với mục đích giúp bạn tạo trang đơn giản ngay cả khi không biết lập trình. Nhưng điều đó không có nghĩa nó dễ dàng sử dụng.

Thật sự mà nói mình thấy plugin này cực kỳ phức tạp từ các cấu hình chung cho tới cấu hình từng element của Website.

Ví dụ như các Element hộp lật, Tab, Post Grid tùy biến khá phức tạp dù bạn có ở giao diện Front-end.

Nếu lần đầu tiếp xúc với WPBakery mình chắc chắc bạn sẽ dành vài tuần cho đến vài tháng để tự vọc vạch mới sử dụng được mọi thứ (mình chưa nói tới vấn đề thuần thục).

Khó tạo ra được các giao diện hoàn hảo

Tuy WPBakery Page Builder có rất nhiều tính năng xây dựng giao diện nhưng mình thấy nó khá thiếu thốn các tùy chọn cấu hình phổ biến.

Ví dụ đơn giản như hiệu ứng đổ bóng (shadow) để làm nổi bật một đối tượng thực sự rất khó làm trên WPBakery & như bạn cũng thấy đa phần các chi tiết trên Blog của mình cũng như rất nhiều Website khác hiện nay lại thường xuyên dùng hiệu ứng đổ bóng.

Hãy nói về Divi Builder, khi muốn thêm hiệu ứng đổ bóng cho đối tượng bạn chỉ cần click một cái đã xong.

Nếu bạn nghĩ dùng WPBakery & tạo ra một trang như NamDenRoi.Com thì mình e rằng bạn sẽ thất vọng dù bạn có là một chuyên gia về HTML hoặc CSS đi chăng nữa.

Khả năng tương thích với nhiều theme rất kém

Trước khi dùng WPBakery bạn nên biết nhược điểm chết người này.

Thực tế thỉnh thoảng bạn cần thay đổi giao diện cho phù hợp với trải nghiệm người dùng. Vì vậy bạn cần thay đổi một Theme khác.

Với những theme được tích hợp thì mình không bàn, nhưng với một theme xa lạ bên ngoài thị trường ThemeForest thường sẽ phát sinh các rắc rồi.

Cụ thể bạn sẽ gặp vấn đề không tương thích giữa theme & plugin nên sẽ đẫn đến tình trạng Website bị hỏng giao diện.

Vì vậy, WPBakery chỉ hoạt động tốt với các theme trên ThemeForest hay tốt nhất là những theme tích hợp liền mạch với nó khi mua. Đây là một trong các nguyên nhân tạo nên sự ràng buộc kiến bạn không thể thay đổi giao diện hoặc plugin.

Code nặng nề & tải chậm

Mặc dù khi ở trang giới thiệu WPBakery họ nói sản phẩm được tối ưu hóa code, nhẹ nhàng, load nhanh,…bla…bla.

Tuy nhiên khi trải nghiệm rồi bạn mới thấy thực tế & quảng cáo khác nhau thế nào. Trang của bạn dù nặng hay nhẹ mình đảm bảo sẽ mất khoảng 5 -10s để tải dù đã dùng plugin bộ nhớ cache.

Thật kinh khủng so với tiêu chuẩn thời gian trung bình 3s phải không?

Thật sự WPBakery được tối ưu hóa rất tệ so với các plugin Page Builder khác trên thị trường. Nó dùng khá nhiều Javascripts cũng như yêu cầu rất nhiều tài nguyên từ máy chủ mỗi lần tải.

Chưa kể mấy ông dùng Hosting chất lượng kém bị giới hạn băng thông, có khi chưa hết tháng mà băng thông đã hết trước.

Và đừng quên tốc độ tải rất quan trọng đến SEO, nếu bạn muốn xếp hạng cao trên công cụ tìm kiếm mình nghĩ sẽ rất khó với WPbakery.

WPBakery Page Builder Grid Element Builder
WPBakery Page Builder Grid Element Builder

Lời kết

Hy vọng qua bài viết bạn đã biết WPBakery Page Builder là gì cũng như kinh nghiệm có nên chọn nó trên Webite của bạn.

Với cá nhân mình khi từng có một khoảng thời gian trải nghiệm thì mình cũng chia sẻ thẳng:

“Dùng tiền đó thêm vài chục $ & mua một Page Builder khác tốt hơn.”

Vì mình dám cá dù bạn mua cũng rất nhanh chóng chán & bỏ. Lý do bởi vì các yếu tố để phát triển một Website hàng đầu không có trong WPBakery.

Nếu bạn đang cần một sự thay thế tốt hơn hãy nghĩ về Elementor Pro, Beaver Builder, Divi Builder, Themify Builder. Đây là 4 gã khổng lồ về Page Builder trên thị trường WordPress. Ngoài tạo trang chúng có thể tạo ra hẳn một theme WordPress theo ý thích của bạn.

Tuy nhiên nếu bạn muốn tiết kiệm chi phí cho các sản phẩm WordPress & nhận được cập nhật trọn đời, trước mắt có thể tìm một theme được được tích hợp WPBakery, sau này có nhu cầu thì có thể thay đổi. Nhưng chắc chắn mất rất nhiều thời gian để gỡ shortcode.

Còn bây giờ, bạn nghĩ sao về WPBakery Page Builder? Cho mình biết ý kiến trong comment bên dưới nhé!

17.01.2024 – ver 7.4
 • New: An in-built SEO toolkit to analyze keywords.
 • New: An in-built SEO toolkit to control Google snippet display.
 • New: An in-built content analysis tools for higher quality content and SEO rankings.
 • New: An in-built tool to control social media snippet display.
 • Update: WPBakery AI option is available for the new SEO toolkit.
06.12.2023 – ver 7.3
 • New: Introduction popup added to inform about the new features of WPBakery
 • Update: Structure and links updated in FAQ to reflect the changes in the knowledge base
 • Update: The license activation process improved after plugin installation and update
09.11.2023 – ver 7.2
 • New: WPBakery AI assistant for text and code generation available in Beta
 • New: WPBakery AI assistant support for 3rd party add-ons available in Beta
 • Update: RTL controls added to Accordion elements
 • Fix: “Load more” buttons work properly in the grid elements
 • Fix: Initial tips and helpers are displayed properly
 • Fix: Undo/Redot button states are displayed properly
03.10.2023 – ver 7.1
 • New: Copy/Paste functionality introduced for rows and elements to copy page-wide, site-wide, and between different websites
 • Update: Blank page selection updated for better user experience
 • Update: External library loading is optimized for better performance
 • Update: Editor has been updated for the branding color consistency
 • Update: Window position after element adding has been improved
 • Compatibility: Improved compatibility with WPML (Brazilian translation)
 • Fix: Image filters work properly for uploaded images
 • Fix: “Custom color” option for separators work properly
 • Fix: Hidden fields are not displayed
 • Fix: Background video works properly on different viewports
 • Fix: The editor works properly with WooCommerce Shop Page
 • Fix: “Unsaved changes” notification works properly
 • Fix: Redirect from the Frontend editor to the Backend editor works properly
 • Fix: Native WordPress “lazy load” functionality works properly for WPBakery layouts
 • Fix: WPBakery page settings work properly
 • Fix: Row stretching option works properly
 • Fix: Editor acts properly if no content area has been defined in the layout
01.08.2023 – ver 7.0
 • New: Blank page layout for landing pages or empty canvas
 • New: Custom JavaScript option for the site and page scope
 • New: Toggle container element
 • New: Pricing table element
 • New: Notification center for WPBakery in WP Admin
 • Update: New WPBakery branding and UI/UX improvements
 • Fix: Single image element works properly with dynamic content (ACF)
 • Fix: Compatibility with PHP 8.1 and 8.2 improved
 • Fix: Custom color attribute works properly in the Separator element
24.05.2023 – ver 6.13.0
 • Fix: XSS vulnerability fix for elements
 • Fix: XSS vulnerability fix for the user roles
24.05.2023 – ver 6.12.0 18.04.2023 – ver 6.11.0
 • New: API for wordpress.com created to support integration
 • Update: Access to templates is in compliance with the licensing terms
 • Fix: “Add to Cart” of WooCommerce accepts multiple products
 • Fix: The editor works properly with Flex Slider
 • Fix: Row and column edit options are displayed properly
 • Fix: The Custom Heading element works properly
 • Fix: Changing element output does not add an empty script tag
 • Fix: WPBakery works properly with the Gutenberg content
 • Fix: The Custom Heading element works properly
 • Fix: Boxed and full-width layouts work properly with all major themes
 • Fix: Drag and drop for rows works properly in the Frontend editor
13.10.2022 – ver 6.10.0
 • New: Option to use Google Fonts locally – used fonts will be downloaded to comply with the GDPR policies
 • Compatibility: Compatibility for WooCommerce Tab Manager
 • Update: Pie chart legend positions improved
 • Update: Translations updated
 • Fix: Full-width logic for rows is working properly
 • Fix: Frontend editor does not contain unneeded notices
 • Fix: Controls work properly in the Frontend editor
 • Fix: WooCommerce Post Grid works properly with translate keys
 • Fix: Flexslider overflow in the image gallery works properly
 • Fix: Round chard legend position works properly
 • Fix: WooCommerce Shop page CSS works properly
 • Fix: Unused CSS prefixes removed
 • Fix: addPageCustomCss and custom ID work properly
 • Fix: Custom accent colors work properly in the Separator with Text
 • Fix: Youtube Video background autoplay works properly
 • Fix: License check logic works properly
 • Fix: Edit form loading for async scripts
 • Fix: Warning on the removed default template
 • Fix: Automapper removing elements work properly
 • Fix: get_the_excerpt filter arguments support WordPress 5.5
 • Fix: Admin access in multisite works properly
 • Fix: Edit-form initialization works properly
07.04.2022 – ver 6.9.0
 • New: Filter to disable full-width row JS
 • Update: Option to set a custom color for the round chart element
 • Update: WPML compatibility improved with filters for images
 • Fix: Raw HTML element works properly for WPML Translation Editor
 • Fix: Auto-mapper deprecation notice works properly
 • Fix: Template preview works properly
 • Fix: Stretched row works properly in WordPress default themes
 • Fix: Post grid works properly
20.12.2021 – ver 6.8.0
 • Update: Deprecated jQuery removed from the plugin
 • Fix: Button animation works properly on Safari
 • Fix: Image gallery works properly on WordPress 5.8
 • Fix: “Load more” button works properly to load content with Ajax
 • Fix: WPBakery works properly with Layer Slider
 • Fix: Role management for users works properly for the Super Admin role
 • Fix: WPBakery works properly with WPML
 • Fix: WPBakery works properly with ACF
 • Fix: Post grid loading works properly
 • Fix: Post grid categories work properly on mobile
 • Fix: Post grid autoplay works properly
 • Fix: Post grid works properly with ACF
 • Fix: Post grid images full sizes works properly
 • Fix: Scrollbar works properly for Raw HTML
 • Fix: Post grid pagination works properly
 • Fix: Charts work properly in the editor
 • Fix: Update filters for vc_shortcode_content_filter
 • Fix: Empty ACF values are not displayed
 • Fix: Editor loads properly for all user roles
 • Deprecated: Class WPBakeryVisualComposerAbstract will be removed in 6.9.0
06.07.2021 – ver 6.7.0
 • New: Custom breakpoint controls to adjust stacking behavior
 • New: Option to disable animations in Masonry grid added
 • New: Filter for wpb map element settings added
 • New: Filter for changing heading tag added
 • Compatibility: WooCommerce does not generate warnings
 • Fix: Lightbox image filenames are correct
 • Fix: Jump for “vclink” removed
 • Fix: Owl carousel does not mix content
 • Fix: Initial value on attributes work properly
 • Fix: URLs updated to https
 • Fix: Case sensitive single image size updated
22.02.2021 – ver 6.6.0
 • New: prettyPhoto removed and Lightbox2 added to the plugin (prettyPhoto will stay for backward compatibility)
 • New: Call to Action element allows to align titles and select tags
 • New: FlexSlider updated to 2.7.2 version and RTL support improved in WooCommerce products
 • Update: $post variable added to the grid items filter ‘vc_gitem_post_data_get_link_real_title’
 • Update: Catalan translation added
 • Fix: Frontend editor initialization works properly
 • Fix: Drag and drop for section element works properly in the backend editor
 • Fix: WPBakery button in the Gutenberg editor works properly
 • Fix: Request element parameters are passed properly in the edit form
16.12.2020 – ver 6.5.0
 • Update: Compatibility with WordPress 5.6
 • Update: Compatibility with PHP8
 • Fix: Template saving works properly
 • Fix: Super admin editor access in multisite works properly
 • Fix: setPost() method do_action_ref_array passes arguments correctly
 • Fix: Modify with selected grid template loads properly
 • Fix: Edit with WPBakery in Gutenberg control appears correctly
 • Fix: Edit form loading spinner displayed correctly
17.11.2020 – ver 6.4.2
 • Fix: WooCommerce 4.7 compatibility issues resolved
24.09.2020 – ver 6.4.1
 • Fix: Role manager unfiltered html access improved
 • Fix: Role manager Frontend editor access improved
 • Update: German translation updated
11.09.2020 – ver 6.4.0
 • New: Rank Math SEO compatibility introduced
 • New: Option to exclude categories in the loop parameters
 • New: Option to ignore sticky posts in the loop parameters
 • Update: jquery updated to jquery-core
 • Update: show_in_rest is checked for Gutenberg compatibility
 • Update: setTitle allows HTML entities
 • Update: Role manager access improved for WordPress user roles
 • Fix: Multisite setup works properly for super admin user role
 • Fix: Yoast SEO latest version is fully compatible with the editor
 • Fix: Autocomplete works properly
21.08.2020 – ver 6.3.0
 • Added: Role manager for unfiltered_html available
 • Update: Filter for screen sizes in the navigation bar
 • Update: Trigger event to prepare tab content
 • Update: Description for the limit in WooCommerce shortcodes
 • Update: LiteSpeed cache compatibility updated
 • Update: Flickr element render API
 • Update: HTML for image captions enabled
 • Fix: Posts grid elements with “load more” option animates properly
 • Fix: Dependency for not_empty in vc_link attribute type
 • Fix: Target blank link selector
 • Fix: Entity characters in french language
 • Fix: Class vc_tta-o-non-responsive on parent nodes
 • Fix: Undo/redo content disappearing with edit-only access
20.04.2020 – ver 6.2.0
 • Update: Performance improvements for the editor
 • Update: Filter for ajax grid rendering added
 • Update: Filters for post_custom_css and shortcodes_custom_css added
 • Update: NL translation added for the plugin
 • Update: BR translation added for the plugin
 • Update: Standards and code styles updated
 • Update: Classic and Gutenberg editor toggle updated
 • Update: Portrait video support added
 • Compatibility: Rank Math SEO compatibility improved
 • Fix: Ajax add to cart works properly
 • Fix: Plugin update works properly with multi-language version
 • Fix: Sorted_list attribute works properly
 • Fix: Shop Manager role works properly with the plugin
 • Fix: Post id works properly in the preview mode
 • Fix: Loading configuration works properly
 • Fix: Order by post works properly
 • Fix: oEmbed works properly in text blocks
 • Fix: addShortcodesCustomCss works properly
13.12.2019 – ver 6.1.0
 • Added: Catalan, Ukrainian, Hungarian translations
 • Update: WordPress 5.3 Compatibility
 • Update: FontAwesome update to 5.10.2
 • Update: loop attribute not found rows and order by relevance
 • Update: PrettyPhoto https support
 • Fix: RTL controls on the backend
 • Fix: RTL column reverse
 • Fix: Disabled post revisions design options
 • Fix: Save row/section as a template
 • Fix: HoverBox improvements
 • Remove: IE9 support
17.07.2019 – ver 6.0.5
 • Fix: LESS vendor folder available
 • Fix: All Media in Text Block works properly
15.07.2019 – ver 6.0.4
 • Fix: Element API works properly for 3rd party elements
 • Fix: Post grid filter displayed properly
 • Fix: Custom CSS editor does not remove “\”
 • Fix: Directory name typo for Instagram filter files corrected
 • Fix: Templates import API does work correctly
 • Fix: Row design options settings for elements in templates works properly
 • Fix: WooCommerce cart element works properly
 • Fix: Option “Save as a template” for a row is available
 • Fix: Elements edit form displayed correctly
 • Fix: Warning message for PHP function `htmlspecialchars`
 • Fix: Custom post types taxonomies work in Post Grid element
 • Fix: Revolution Slider output content properly
31.05.2019 – ver 6.0.3
 • Update: Init action priority is changed from 9 to 11
 • Update: Allow return in shortcode templates
 • Update: Coding standards improvements
 • Fix: Param Group clone
 • Fix: Checkbox value display in the edit form
 • Fix: Loop attribute tax_query render
 • Fix: Attach image typo
 • Fix: Removed notice when shortcode template file missing
 • Fix: Map meta cap warning on custom post types
17.05.2019 – ver 6.0.2
 • Fix: Container elements controls in Backend Editor
 • Fix: Tour element class error
15.05.2019 – ver 6.0
 • Update: Compliance with coding standards
 • Update: jQuery Waypoints update to the latest version
 • Update: Fallback for previews added
 • Fix: Pageable container autoplay
 • Fix: Hover box does not flip on iOS devices
 • Fix: Responsive media queries work properly
 • Fix: WooCommerce products pages in preview mode
 • Fix: Data source for Post Grid works with correct taxonomies
 • Fix: Design options for elements work in preview mode
 • Fix: The Editor got broken after adding many images
 • Fix: The posts source got broken in Post Grid after importing data
13.02.2019 – ver 5.7
 • Update: Compatibility with PHP 7.3
 • Fix: WooCommerce corrected editable role
 • Fix: Page preview styles independent from view page
27.11.2018 – ver 5.6
 • Update: Compatibility with WordPress 5.0
08.09.2018 – ver 5.5.4
 • Fix: Link selector works properly in the Backend editor
07.09.2018 – ver 5.5.3
 • Added: RTL control toggle added for columns
 • Fix: Accordion control styles display properly in Role Manager settings
 • Fix: Plugin update notice works properly
 • Fix: RTL works properly with full-screen rows
 • Fix: Single Image elements are counted into Yoast SEO sitemap
 • Fix: Post grid id applied properly to reduce the number of records in wp_postmeta
 • Fix: Exception works properly in Post Grid
 • Fix: SSL timeout on the activation
 • Fix: Link selector works properly in Frontend and Backend editors
 • Fix: Simplified controls in Design Options save border-color
 • Fix: Empty space in class name removed for inner column
 • Fix: Post grid display the proper number of posts specified
27.06.2018 – ver 5.5.2
 • Fix: “WPBMap Uncaught Exception” for modifyParam API method
22.06.2018 – ver 5.5.1
 • Fix: “WPBMap Uncaught Exception” for dropParam and addParam API methods
20.06.2018 – ver 5.5
 • Added: Undo/Redo operations available for the editor actions
 • Added: Gutenberg compatibility elements to insert Gutenberg blocks in the WPBakery layout
 • Added: 5 columns grid layout for rows
 • Added: RTL support for the full-width rows
 • Added: Settings to enable/disable Gutenberg plugin
 • API Added: vc_shortcode_prepare_atts to update prepared shortcode attributes
 • API Added: vc_map_get_attributes to add new, modify all compiled attributes
 • API Added: vc_basic_grid_filter_query_filters to modify custom query in posts grid.
 • API Added: vc_is_valid_post_type_be to disable/enable Backend Editor for several post type
 • API Added: vc_show_button_fe to show Edit With WPB in Frontend Editor
 • API Update: vc_shortcode_output added shortcode tag in attributes
 • Update: Order by “include” added to WooCommerce
 • Update: WooCommerce elements default order/orderby synchronized
 • Update: Isotope/Masonry library version update
 • Update: Performance improvements for the Frontend Editor loading
 • Update: Performance improvements for the Editor Save
 • Update: Performance improvements for the Posts Grid loading
 • Update: WPML compatibility for posts/front pages
 • Update: RevSlider compatibility improvements
 • Update: Ninja Forms compatibility improvements
 • Update: ChartJS library update
 • Update: vc_wpautop, vc_wpnop versions updated
 • Fix: PHP 7.2 compatibility improvements
 • Fix: Post Slider custom links work properly
 • Fix: Extra p tags in the grid removed
 • Fix: Blog page design options work properly
 • Fix: WPML single image translation available
 • Fix: HoverBox element on iOS and Firefox improvements
 • Fix: Builder.parse in the Frontend editor
 • Fix: Custom OnClick action in buttons for Posts Grids
 • Fix: Shortcode attributes update by reference inside filter vc_shortcode_output
08.03.2018 – ver 5.4.7
 • Fix: Custom shortcode mapping
07.03.2018 – ver 5.4.6
 • Update: Compatibility with PHP 7.2 added
 • Update: Compatibility filters for WP Toolset added
 • Update: French translation updated
 • Update: Persian translation updated
24.11.2017 – ver 5.4.5
 • Fix: Firefox tinymce and vc_link issue
 • Fix: WooCommerce vendor categories list
16.11.2017 – ver 5.4.4
 • Fix: TinyMCE Saves linebreaks
15.11.2017 – ver 5.4.3
 • Added: Shortcode support in raw_html
 • Added: More filters for vc_btn shortcode
 • Update: Shortcode automapper admin content escaping
 • Fix: Improve WordPress 4.9 tinyMCE support
 • Compatibility: with WordPress 4.9
 • Compatibility: with WP Tool Set plugin
12.10.2017 – ver 5.4.2
 • Fix: “Update failed: Download failed. A valid URL was not provided.”
 • Fix: CSS files not found error
12.10.2017 – ver 5.4
 • Update: WPBakery Page builder logo update
 • Update: Navigation bar color schema in Backend and Grid Builder
 • Update: TweetMe text update with WPBakery data
 • Update: FontAwesome library update
 • Update: PO/MO files with new strings
 • Fix: Param saving dependant on the checkbox
 • Fix: Extra javascript loading with Yoast SEO activated
 • Fix: Double shortcode parsing in WPB field
 • Fix: Checkbox param value repeat inside param group
 • Fix: Fixed encodeUriComponent
 • Fix: Device icons for column responsiveness
 • Fix: WPML vendor
 • Fix: ZigZag separator display on Firefox
 • Fix: Element presets category merge
15.09.2017 – ver 5.3
 • Update: WordPress native color interface
 • Update: New interface icons
 • Update: New SVG element icons
 • Update: FontAwesome library is updated
 • Update: With the new color scheme comes the new name WPBakery Page Builder
03.08.2017 – ver 5.2.1
 • Update: function add_shortcode_param returned
 • Update: function get_row_css_class returned
 • Update: function wpb_map returned
 • Fix: std fixed for attribute types nested in a param group
 • Fix: vc_js error on frontend editor
 • Fix: font dropdown in TinyMCE for WordPress 4.8.1
06.07.2017 – ver 5.2
 • Added: RTL support
 • Added: HoverBox content element
 • Added: ZigZag separator content element
 • Added: Parallax effect added to columns
 • Added: video background added to columns
 • Update: element presets work as My Elements in Add Element window
 • Update: drag and drop control in Role Manager
 • Update: deprecated functions removed
 • Update: Arabic translation
 • Update: Russian translation
 • Update: Spanish translation
 • Fix: TinyMCE performance in the Backend editor
 • Fix: remove obsolete function designOptions
 • Fix: Layer Slider compatibility issues
 • Fix: templates user access
 • Fix: shortcode saving in fe adds 0=””
 • Fix: duplicate icons when adding custom icon font
 • Fix: subscriber see Visual Composer welcome page
 • Fix: WPML vendor issue
 • Fix: page returns 0 when clicking add to cart from grid template
 • Fix: shortcode regexp for dash in shortcode name
 • Fix: preg_replace result, replacement, and extra space
 • Fix: filesystem error when saving design options (css) in settings
 • Fix: woocommerce product id in grid api
 • Fix: tabs/tours/accordions role access
04.04.2017 – ver 5.1.1
 • Added: extra security check for grid ajax calls to harden security
10.03.2017 – ver 5.1
 • Added: Element Id for all elements
 • Added: Image size control for Grid Builder media elements
 • Update: Grid Builder Backend editor style user interface
 • Update: List of available Google Fonts
 • Fix: getJSON backward compatibility for jQuery
 • Fix: vcIcon font family
 • Fix: postDeactivate redirect url
 • Fix: Extra isset check in case if vc_remove_param
 • Fix: Not all child categories are displayed in the drop-down
 • Fix: Autocomplete param sorting
 • Fix: Shortcode mapper and shortcodes with dashes
 • Fix: Can not read property of ‘IndexOf’
 • Fix: Custom CSS textarea height
 • Fix: Missing scrollbar for view preset
 • Fix: Fix vc_gitem_template_attribute_post_image_url warning for array_merge
 • Fix: Box-shadow and borders for twenty-seventeen
 • Fix: Media query for added css files
 • Fix: Increase gap in edit form for google fonts
 • Fix: Hiding all “Tabs” in the tab module still displays an active item
 • Fix: php 7.1 compatibility issues
17.11.2016 – ver 5.0.1
 • Improved: Auto-update process on hostings with the wrong chmod on /tmp directory
 • Fixed: CSS Animation “none” works differently on save
 • Fixed: prettyPhoto jumps upon closing in firefox
 • Fixed: Section in template breaks
 • Fixed: Warning for array_merge in vc_gitem_template_attribute_post_image_url
09.11.2016 – ver 5.0
 • Added: Visual Composer Template Library with downloadable templates
 • Added: Section element to combine rows
 • Added: Material icon set to icon libraries
 • Added: Animate CSS animations
 • Added: template saving for section and row
 • Update: all elements have CSS animation attribute
 • Update: UI of element preset saving
 • Update: editor controls with retina friendly icon set
 • Update: IE8-9 support files removed
 • Update: compatibility with Ninja Forms
 • Update: less.js version update for better performance
 • Update: activation/deactivation mechanism
 • Update: iconpicker performance
 • Fix: php notice for default post type
 • Fix: php notices for post save
 • Fix: autocomplete element removing indexes
 • Fix: warning foreach for acf grid shortcodes
 • Fix: activation state on multisite
 • Fix: custom heading google fonts loading
 • Deprecated: class license methods in favor of 4.8
 • Deprecated: droppable and draggable methods in javascript for rows
07.09.2016 – ver 4.12.1
 • Fixed: backend editor loading – getContent in case if #content doesn’t exists
 • Fixed: Grid item background image URL quoting
 • Fixed: Entypo icons
 • Fixed: Templates preview element icons
 • Fixed: Remove extra next/prev buttons for prettyPhoto
 • Fixed: Lightbox in firefox
 • Fixed: Empty content welcome block for latest woocommerce
 • Fixed: Hook into the YoastSEO:ready event directly.
 • Fixed: Disable scrollTo when autoplay enabled
 • Fixed: PrettyPhoto is-single hover controls
 • Fixed: Grid Item ajax response rendering when no posts found
 • Updated: Make old names for deprecated elements
 • Updated: Old buttons and CTA removed from add element list
 • Updated: FontAwesome to 4.6.3
08.06.2016 – ver 4.12
 • Added: Set default templates for post types
 • Added: Option to disable/hide row
 • Added: ’nofollow’ attribute option for links
 • Added: onclick action option for links
 • Improved: CSS file loading
 • Improved: Custom Heading added to Toggle(Faq)
 • Improved: Compatibility with qTranslate X and Polylang
 • Improved: French translation files
 • Fixed: White line in grid on mac chrome
 • Fixed: vc_vendor for Yoast
 • Fixed: Post grid and post masonry grid settings
 • Fixed: Lightbox prettyPhoto JS
 • Fixed: Shortcode mapper default value
 • Fixed: Server resource control
 • Fixed: textarea_raw_html in param_group
 • Fixed: Image doubling in masonry grid
 • Fixed: Locale file for Japanese
 • Fixed: Contact Form 7 search by title
 • Fixed: Version display on Welcome page
 • Fixed: Equal Height on IE11
 • Fixed: ‘js_composer_front.min.js and Masonry component
 • Fixed: Ability to disable accordion scroll
 • Fixed: ‘Add Template’ and WPML conflict
 • Fixed: Autocomplete field
 • Fixed: PrettyPhoto navigation in Image Carousel
 • Fixed: Loop builder in grid
 • Fixed: Woo Commerce product settings
13.04.2016 – ver 4.11.2
 • Added: Compatibility with WP 4.5
 • Added: Filter for database query limits
 • Improved: Input Sanitization
 • Improved: TGMPA compatibility
 • Improved: Pageable Container Back button behavior
 • Improved: vc_siteAttachedImages now uses get_posts instead of direct query
 • Improved: Ordering by meta key in grid elements
 • Improved: loop param work with multiple taxonomies selection
 • Fixed: Google maps scroll behavior
 • Fixed: Initial loading for Masonry Media Grid
 • Fixed: Advanced Custom Fields vendor initialization
 • Fixed: Post Grid filter taxonomy names collapsing
16.03.2016 – ver 4.11.1
 • Fixed: WPML + Image selection is working again
 • Fixed: vc_remove_param() + Custom WP Theme Front-end editor broke Text block
10.03.2016 – ver 4.11
 • Added: New predefined templates added
 • Added: Mono Social icons added to the icon library list
 • Added: ‘All’ text in grid element filters can be modified in param window
 • Added: Gradient button style for buttons
 • Added: Grid element initial loading controls (including ‘Disable’ option)
 • Added: TweetMe Button content element params description added
 • Update: WordPress 4.5 compatibility added
 • Update: Additional element description in the Backend editor
 • Update: Video background autoplay on mobile devices
 • Update: Refactor grid params array system
 • Update: In some cases the relative path to admin-ajax.php returned 404, replaced with full path
 • Fixed: Russian language adds new content tab
 • Fixed: Content display on video background in IE10
 • Fixed: wp_get_attachment_url work with arg
 • Fixed: php7 array slice indexes
 • Fixed: ‘_self’ attribute fix in CTA and button
 • Fixed: get_currentuserinfo() updated
 • Fixed: Full height row and iteration issue
 • Fixed: ACF foreach warning fixed
 • Fixed: Link stripping from images added from “Add Media”
09.02.2016 – ver 4.10
 • Added: Compatibility with an option to add ACF to page
 • Added: Video width and alignment controls
 • Added: Parallax speed parameter added
 • Added: Category and Author elements added to Grid Builder
 • Added: Link to the author in Grid Builder
 • Update: License tab available with ‘set as theme’
 • Update: TweetMe button updated to support new styles
 • Update: Fontawesome library updated
 • Update: Grid Builder templates include user templates
 • Fixed: Add Media image sorting in WYSIWYG
 • Fixed: Single image preview in Grid Builder
 • Fixed: WP Theme 2016 underline fix
 • Fixed: Tabs outline style fix
 • Fixed: Iconpicker icons rendering on category change
 • Fixed: ACF fields rendering in Grid Builder
12.11.2015 – ver 4.9.2
 • Fixed: “Editing an existing Post Grid, page IDs are displayed instead of titles.”
 • Fixed: Extra CSS class name for a single image in post grid
 • Fixed: Third elements not working in templates
 • Fixed: Visual Composer button is now added even if the post doesn’t support title
 • Fixed: Yoast + single image without a default value
 • Fixed: Grid builder on multisite
 • Fixed: 404 error on WP multisite
 • Improved: Tab activation through the menu (links on the same page)
 • Improved: PHP7 compatibility
23.12.2015 – ver 4.9.1
 • Improved: VC save action is fired on wp save_post instead of edit_post
 • Improved: Some unneeded files removed from the package
 • Fixed: Element is calling the save method only if changes were made
 • Fixed: svg image selection in the single image element
 • Fixed: image style in the post grid is now applied correctly
 • Fixed: Equal height in Safari
7.12.2015 – ver 4.9
 • Improved: Now Visual Composer is faster at least for 30%
 • Added: Equal height columns
 • Added: Vertical alignment of an element within a column
 • Added: Vertical alignment of a column within a row
 • Added: Fullscreen editing mode in the backend editor
 • Improved: Single click License activation
 • Improved: Removed margins from a row and now applied to content elements
 • Improved: All loaders are unified in the VC interface
 • Removed: Guides on/off removed from backend editor
 • Fixed: ACF repeater field
 • Fixed: Presets for columns
 • Fixed: Ninja Forms
 • Fixed: WPML taxonomies (thanks to dev guys from WPML)
 • Fixed: Social button breaks ssl
 • Fixed: Template search
 • Fixed: Rem units in Design options
 • Fixed: Advanced TinyMCE support
 • Fixed: Icon display for nested shortcodes
 • Other minor improvements and fixed
6.11.2015 – ver 4.8.1
 • Added: Support for Advanced TinyMCE
 • Improved: Envato API changed to new version 2.0
 • Improved: ABSPATH check added to all php files
 • Improved: Filter in getParamTabsList method of the TTA added
 • Fixed: Post grid loads in http when using https
 • Fixed: Responsiveness in full height row
 • Fixed: Responsive Column Behavior
 • Fixed: Numbers of line chart displayed properly
 • Fixed: Text display on grid buttons
 • Fixed: Error 404 on vc-general on WP multi site install !!!!!
 • Fixed: wp multisite hardcoded ‘js_composer/js_composer.php’, so impossible to use other plugin name
 • Fixed: Backend display proper column width
 • Fixed: Column offset resets after update
 • Fixed: Full image is broken on Firefox
 • Fixed: Error for non-logged in users
 • Fixed: Image Carousel display correctly
 • Fixed: Text element with animation is properly displayed in TTA
 • Fixed: Grid Element display price prefix $ per WooCommerce Settings
24.10.2015 – ver 4.8
 • New: Advanced Role manager for Visual Composer. Now you can fine tune access to Visual Composer functionality based on user roles
 • New: New interface with template preview option in Default Templates and My Templates sections
 • New: “vc_register_settings_preset” action is added. Theme authors can add elements presets through the inner API
 • Improved: Single image element markup revises and improved
 • Improved: UX improvements for “Save template” under the Templates section
 • Improved: Load more button in grid now use latest VC button version
 • New: New design styles for Separator element
 • New: Option to add icon to Separator element
 • Improved: Lighter and cleaner welcome screen on empty page
 • New: No need for license activation on localhost
02.10.2015 – ver 4.7.4
 • Fixed: Bug in grid builder presets
 • Added extra ajax check
29.09.2015 – ver 4.7.3
 • Re: Backwards compatibility for images with custom link
 • Added border for single image with external source
 • Width of vc icon in “Add element” window fixed
 • Presets saving mechanism optimized
22.09.2015 – ver 4.7.2
 • “Undefined index” notice in tabs, tour, accordion removed (for cases when vc_remove_param() was called)
 • Bottom border in image gallery fixed
 • now works in mobile view tabs
 • Backwards compatibility for images with custom link
 • Minor css improvements and fixes
16.09.2015 – ver 4.7.1.1
 • Fixed: CSS conflict with Ninja Forms
15.09.2015 – ver 4.7.1
 • Improved: Dependency are now called whe preset is selected for element
 • Improved: Old Tabs, Accordions and Tours removed from default templates
 • Fixed: Direct link to tabs (tour or accordion)
 • Fixed: Raw HTML (Cannot read property ‘trim’ of undefined)
 • Fixed: Nested elements saving in template
 • Fixed: Remove params function call and Notice: Undefined variable
 • Fixed: HTML tags entered in text block now are decoded and not converted to actual tags
 • Fixed: LESS regeneration after plugin version increment
28.08.2015 – ver 4.7
 • Compatibility with WP 4.3
 • New: Element Preset mechanism added (Save, Set as Default)
 • New: More predefined layouts added
 • New: Param Window and other window update
 • New: Param Window is resizable
 • New: Pageable Content Element based on Tabs added
 • New: Single Image Zoom option added to On Click Action
 • Improved: Pie Chart element has new Visual Composer colors
 • Improved: Separator width values added
 • Improved: Custom Heading has H1 tag as an option
 • Improved: Single Image and Image Gallery Source for External Image Added
 • Improved: Single Image element uses caption from Media Library or input (for External Images)
 • Improved: Single Image and Image gallery has same options under On Click Action
 • Improved: Design Options added to all elements
 • Improved: Border radius added to Design Options
 • Improved: Progress Bar uses param group for values
 • Fixed: Limit for acceptance of ACF field in Grid removed
 • Delay of CSS animations reduced
 • Minor bugfixes and improvements
23.07.2015 – ver 4.6.2
 • Custom CSS class added for Tour, Tabs, Accordions
 • Syntax in JS file changed for better minifying support
 • ACF limit in grid removed
 • Single image target initialization in edit screen fixed
11.07.2015 – ver 4.6.1
 • Fixed: Cannot redeclare hex2rgb()
 • Icons per page set to 200 in message box element
 • Changed syntax in js_composer_front.js – now W3 Total Cache should not have problems with minifying
 • Compatibility with PHP 5.2.4 added
 • Fixed: Woo Rating count in grid
 • Fixed: Post image element in grid
 • Fixed: Pinterest button height
02.07.2015 – ver 4.6
 • New: Full screen row height
 • New: Chart elements (Pie, Doughnut, Line, Bar)
 • New: YouTube background for row
 • New: Tabs element
 • New: Tour element
 • New: Accordion element
 • New: Image overlay filters – enhance your images with awesome color overlays
 • Improved: New cleaner shortcodes (default values are not stored in the [shortcode])
 • Improved: UI for param group
 • Improved: Alt tags for images
 • Improved: Responsive options added to inner columns
 • Improved: Custom heading element. Cleaner markup, option to choose font from theme
 • Improved: Icon element now accepts custom color
 • Improved: Outline button now accepts custom color for border
 • Improved: Shortcode mapping process speed improvements
 • Fixed: Removed taxonomy db call from map.php (speed improvements)
 • Fixed: WP SEO + VC “Page slug changes if a shortcode with custom WP_Query used”
 • Fixed: Loading js files in vc-gallery.php
 • Fixed: Design options work when loaded from Templatera
16.06.2015 – ver 4.5.3
 • prettyPhoto updated to 3.1.6 – latest stable and secure version
18.05.2015 – ver 4.5.2
 • Performance: Removed call to get taxonomies from vc_map and now it is called via ajax only when it is needed
 • Fixed: slug changing when Yoast SEO plugin activated
 • Fixed: Unwanted gap in Grid when full width row is used
 • Fixed: Design Options now are loaded from templates too
 • Fixed: Custom inline styles from WYSIWYG editor now can be saved in templates
 • Fixed: All product categories now are accessible in VC
 • Fixed: Path for loading “imagesloaded.pkgd.min.js”
 • Resolved: Conflict with Owl Carousel
30.04.2015 – ver 4.5.1
 • Improvements with stretch row logic
 • Grid pagination isn’t hiding “add to column” control in Fronend editor
 • Grid filter logic improved
 • JS script logic for templates improved
 • Bug with wpLink fixed
 • Visual Composer settings link in multisite fixed
27.04.2015 – ver 4.5
 • New: Parallax option for row added
 • New: IDs for rows
 • New: Param type “Hidden” available in shortcode mapper. Now you can preset shortcodes value and it will be not editable in VC interface (hardcoded)
 • New: Button element rebuilt from scratch. Extremely flexible with many options (Old buttons are still available but you will see deprecated message)
 • New: Call to action element rebuilt from scratch
 • New: Design Options section is powered by LESS technology (it actually compile less on save). This gives us proper tools to take Design options to the next level in the next updates
 • New: Guide tour for user who start using VC for the first time
 • New: VC Welcome page which is shown on plugin activation/update
 • Link attribute works with WP 4.2
 • Yoast compatibility improvements
 • Shortcode mapper user experience and ux improvements
 • VC Settings moved to the top level in WP Dashboard
 • License activation improvements now you can activate VC on the same domain (same url) again
 • Add to cart option is added to the VC Grid Builder
 • Traditional Chinese translation added. Thanks to ming xuan li
 • Various bug fixes and small improvements
 • All javascript and php files now share same coding standards (formatting)
12.03.2015 – ver 4.4.3
 • Color picker z-index increased
 • Proper image gallery re-initialization after dragging
 • Negative values can be saved in Design options now
 • Single image now has circle and round styles
 • “Author” role is added in the user group settings
 • “$” sign can be used in title in masonry grid
 • Shortcode mapper parsing shortcodes correctly now
 • Quotes (“) can be used in the Custom heading element
 • Row stretching works as expected now
 • Japanese translation added. Thanks to evange
 • Position after cloning element is correct now
 • Auto rotate tabs works now
 • “h3 element converted to p tag if template is saved in frontend editor” fixed
 • “1/3 + 2/3” layout is added in grid builder
 • 3D shadow look improved for single image element
 • Yoast now is parsing content of VC
 • vc_load_default_templates_action returned
 • Custom query works properly in grid builder now
28.01.2015 – ver 4.4.2
 • Extra CSS class can be used in grid elements now
 • Single image styles fixed
 • added action “vc_load_default_templates_action”
 • vc_add_default_templates() fixed
 • Added compatibility for older Layer slider
 • Background disappearing in row on child element deleting fixed
 • Message box backwards compatibility added
 • Grid builder ajax stability improved
 • Css tpl for Design options regenerated
 • Custom query in Grid builder handles correctly ampersand and quote marks
 • Compatibility with jwplayer improved
 • Compatibility with ACF improved
16.01.2015 – ver 4.4
 • Bulgarian translation added. Thanks to: Valentin Val
 • New elements added: Grid, Masonry Grid, Media Grid, Media Masonry Grid
 • Grid Element builder added
 • Element replaced: Toggle element replaced with new version
 • Element replaced: Message box replaced with new version
 • Tab (groups) are fixed in content element edit
 • New filter added: vc_wpb_getimagesize
 • Improvements for German translation – .mo, .po files updated
 • Separator thickness option and alignment added
 • Predefault template list updated
 • Blank page layout updated
 • Button 2.0 has alignment option “centre”
 • Compatibility and automapping with Ninja Forms introduced
 • Icon Element: Icon Element
 • Woo Commerce shortcodes are automapped
 • Autocomplete param added
 • custom_markup param added
 • Filter available: vc_custom_markup_render_filter
 • Drag icon for column added
 • Accordion title replacement bug fixed
 • Row can be stretched: full width, full width with content, full width with content (no paddings) Note: This won’t work with overflow: hidden
 • EasyTables is fully compatible with Visual Composer Frontend
 • Compatibility with Yoast SEO
 • Multiple fields param group added
 • Undefined offset warning removed if single image with incorrect id
 • Shortcode automapper regexp improved for better handling shortcodes without params
 • Welcome screen typography following Visual Comopser design
 • Saving post with custom Query overriding title and slug bug fixed
 • Tour element autorotate option fixed
 • Mixed content errors in https mode removed
 • custom.css file will be loaded only if it has content
 • Nested Shortcode “as_child” parameter when set to “except” fixed
 • … and more
19.12.2014 – ver 4.3.5
 • Compatibility with WordPress 4.1
10.09.2014 – ver 4.3.4
 • WP 4.0 improvements
 • Cloning row with tabs fixed
 • Cloning single tab in frontend editor fixed
 • Untranslated strings found and now outputed with __() and _e()
 • Custom CSS in Settings page converted > to special char fixed
 • IE8 compatibility improved. vc-ie8.css added. Thanks to AJ Clarke
 • Using front-end editor turns off the comments fixed
 • Persian translation added. Thanks to: Ali Mohammadi | www.bestit.co
19.08.2014 – ver 4.3.3
 • Edit elements in Accordion fixed
 • Design Options: border params are not saved if you don’t enter all 4 border widths
 • Inner row margins updated for better UI
 • Fixed layout highlighting setting with the same mask (case 1/3 + 2/3 and 2/3 + 1/3)
 • Advanced Custom Fields + VC now can work together (without js error)
 • ACE Editor and Option tree now work together (without js error)
 • pt_BR locale updated
 • de_DE locale file updated
04.08.2014 – ver 4.3.2 31.07.2014 – ver 4.3.1
 • Obsolete vc_spanX classes removed (caused problems for some users)
 • Fixed: “Ilegal offset type in … shortcodes.php”
29.07.2014 – ver 4.3
 • UX improvements in Backend editor
 • New: Offset option is added for columns
 • New: Now you can add any number of columns inside row (it will be placed to the next line if there is not enough of space)
 • New: Clone for columns
 • New: Control your layout across multiple devices. Now you can set different column width for mobile and desktop layouts
 • New: Hide Columns on particular device
 • New: Added support for mqTranslate (qTranslate fork which works with WP 3.9+)
 • New: Row can be minimized in backend (to save space)
 • New: Empty space content element
 • New: Custom Heading content element
 • New: Predefined layouts
 • New: CSS syntax highlight added for Custom CSS option
 • Fully reworked css for frontend and backend editor. Modular and divided across multiple less files
 • CSS loading is moved to the wp_head();
 • Other small fixes and improvements
12.06.2014 – ver 4.2.3
 • Isotope library updated
 • Flexslider next/prev arrows fixed (font added)
 • Single image now can accept relative urls
 • Improvements with third party plugins
03.06.2014 – ver 4.2.2
 • Tabs: Auto generated IDs are back
 • Localizations are loaded correctly now
 • Pie chart element is error fixed
 • Notifier about unsaved changes added to the Custom CSS box
 • Custom CSS in Settings->Visual Composer->Custom CSS fixed
 • CSS editor accept css3 units
 • Removed “Activation notice” if vc_set_as_theme() called
 • front_enqueue_css and front_enqueue_js added in vc_map()
 • edit_post_link() caused problems in some themes – fixed
 • Template has the html tags for rich text formatting double encoded fixed
 • std param in maps improved logic
 • Single image: reveal target if link is set
27.05.2014 – ver 4.2.1
 • vc_map() preloader fix. Thanks to Chris R for help in debugging
21.05.2014 – ver 4.2
 • Performance improvements

 • Code structure changed, now everything is organized in folders

 • Code revised and phpdoc comments added (soon generated documentation will be available)

 • CSS icon will be shown at the “Gear” icon if there’s custom css code

 • WP autoupdater now works in WP Dashboard->Updates section too

 • Default image changed for single image and image galleries

 • New Tour slide now title changed from “Tab” to “Slide”

 • Small fixes and improvements

12.05.2014 – ver 4.1.3.1
 • Typo in js code fixed, which prevented rows from cloning in backend editor
09.05.2014 – ver 4.1.3
 • Checkbox dependencies works now
 • Dependencies logic is executed upon edit screen opening
 • Textarea HTML is added in the shortcode mapper for use with content attribute
 • z-index for modals is lowered
 • Post grid: link to post works by default
 • Auto suggestion in query builder now gives hint after 2 chars
 • Message box and Warning box correctly displayed in the backend editor
 • vc_add_param()/vc_remove_element() works again
22.04.2014 – ver 4.1.2
 • WP 3.9 compatibility update

 • php warning/notices in mapper.php

 • Read more text in post grid is now translatable

 • Autocomplete z-index in loop param increased

 • Tiny MCE get active editor logic improved

 • vc_add_param() and other helpers api functions are back to normal

 • WP 3.9 select link in WYSIWYG editor works now

 • When default text is removed from wysiwyg editor it will not be back on next edit

17.04.2014 – ver 4.1.1
 • z-index value for add element modal box increased
 • Improved element stacking on mobile devices
 • Links now work in WP Text element
 • WP Menus element is populated on init event now
 • Removed console.log in js file
 • IE10 fix for TinyMCE
16.04.2014 – ver 4.1
 • New: Shortcode Mapper, map any third party shortcode to Visual Composer with an easy to use interface
 • New: Design options for Row, Columns, Text block, Single image and Video block elements. Add background color/image, paddings, border and margins. Tons of variations. You are a designer now!
 • New: Now you can group your params in tabs
 • White color for button added
 • Colors are now visible as actual colors in the dropdowns instead of “plain names”
 • Color picker have alpha channel now
 • .po/.mo files updated
09.04.2014 – ver 4.0.5
 • Compatibility with new TinyMCE version in WordPress 3.9 added
 • Logic behind license activation button changed. Clicking activate button will save all fields
 • Image carousel popup next/prev links show correct images
 • Mobile screen width setting in design options updated to new less/css
 • “Show only Visual Composer” in “User groups access rules” fixed
 • Extra CSS class appended to the separator element
27.03.2014 – ver 4.0.4
 • Post grid categories: z-index fixed so autosuggestions now visible
 • Custom row layout input field in frontend mode works now
20.03.2014 – ver 4.0.3
 • Cloning elements in frontend is handled better
 • Enable/Disable Responsiveness in the backend from settings page
 • “Edit with Visual Composer” button in the admin bar now shows for correct user roles (who have access rights)
 • vc_disable_frontend() function enhanced
 • “TypeError: $(…).wpColorPicker” error illuminated
 • VC button in the backend received a facelift
 • Visual Composer support for child themes improved
 • Element dependencies tweaked to work with multiple values
11.03.2014 – ver 4.0.2
 • Google maps element updated to support new google maps version
 • Child theme support added
 • Disable responsiveness is back
 • h1 css rules, normalize.css and print.css removed from final js_composer_front.css removed
 • Workaround for inline scripts added (for devs who output js code inline)
 • Revolution slider support added
 • Nested shortcodes: except param can accept comma separated values now
 • CSS code added in front end is mirrored in backend interface
 • Sprite for predefined row layouts added
 • “Close” modal button in backend position tweak added
 • Updated .po/.mo files
03.03.2014 – ver 4.0.1
 • Optimizations for WPEngine
 • Plugin search is back
 • User access rules logic improved (for publish/save posts in inline mode)
 • Nested shortcodes can now accept except param
02.03.2014 – ver 4.0
 • Major update. All new inline (front end) editing mode. Now you can see what you are doing, no more trials and errors
 • Based on Bootstrap 3
 • New content elements (even more to come…)
 • New styles for Separators, Single images
 • And much-much more! 3 months of hard development invested in this update
08.01.2014 – ver. 3.7.4
 • NL locale added
 • Custom layout fixed (all fractional sizes work now on front end)
 • 100 sliders limit value for Revolutions sliders increased
 • Color picker css improved for Win users
13.12.2013 – ver. 3.7.3
 • TinyMCE “Text” mode buttons size fixed
 • Small WordPress 3.8 adjustments
08.12.2013 – ver 3.7.2
 • “Add Element” window received a “facelift”
 • Alignment for Single Image fixed
 • Custom CSS: now is outputted only in single page view
 • Scroll problem in edit element view in Chrome fixed
 • .po/.mo files updated
 • Raw js block: removed bottom margin
 • Posts grid column count fixed
27.11.2013 – ver 3.7.1 26.11.2013 – ver 3.7
 • New: Posts Grid element with much more control and visual query builder
 • New: Custom teaser, control what content should be used in Posts grid and Carousel
 • New: Image carousel
 • New: Now you can set color for row background
 • New: Now you can set text color for row
 • New: Fine tune margins and paddings within a row
 • New: Single image alignment added
 • New: Custom CSS for singular pages. Add Custom CSS code to particular pages only
 • New: Now third party developers can easily create nested shortcodes Eg: [items][single_item][single_item][/items]
 • New: Weight attribute for content elements added
 • Conflict with Gantry framework fixed
 • Conflict with QuForm plugin fixed
 • Single image url fixed
 • Third party shortcodes wraps in the text block when switching to Visual Composer mode
 • .po/.mo files updated
07.10.2013 – ver 3.6.14.1
 • Re: URL for single image improved
 • Dependency improvements
07.10.2013 – ver 3.6.14
 • IT locale added
 • Empty text block works correct now
 • Isotope css added for print page version
 • URL for single image improved
 • Site admins in Multisite have access to VC Settings now
09.09.2013 – ver 3.6.13
 • 7/12 + 5/12 layout now works on the front end
 • FR locale updated
 • Dependency setting now works for single image element
23.08.2013 – ver 3.6.12
 • fix for disappearing paragraph and br tags
15.08.2013 – ver 3.6.11
 • Carousel is back
 • “isHidden” javascript error which was affecting some users fixed
 • WP Custom Menu logic improved
09.08.2013 – ver 3.6.10
 • New: Pie chart content element
 • Updated code to support new jQuery UI version (Accordion spacing, Tour next/prev links working again, Image grid in 2nd+ tab working again, Tour sorting/cloning fixed)
 • pt_BR locale updated
05.08.2013 – ver 3.6.9
 • New: Auto updater. Enter your API key/Purchase code/Envato username and plugin will be updated automaticaly
 • New: Add multiple categories to your content elements (when register new element with vc_map())
 • New: “If you close this window all shortcode settings will be lost. Close this window?” message now is showed only when there are unsaved changes
 • Javascript code tested with JShint
 • Better “bullet proof” logic for custom size images
15.07.2013 – ver 3.6.8
 • More row layouts added
 • Custom row layout option added, now you can enter exact size you want/need
 • Row layout switcher changed
 • Title removed for Text block in edit screen (for space savings)
 • vc_remove_element() typo fixed
 • Quotes properly escaped now in Template names
 • Isotope library updated
 • Images from same galleries can be cycled in prettyPhoto lightbox
 • Colorpicker attribute now works for all user roles
03.07.2013 – ver 3.6.7
 • Navigation for Accordion added, now you can link to specific section directly
 • Inner API extended
 • PHP code formatted for PHP Strict standards
 • default.po and .mo files updated
25.06.2013 – ver 3.6.6
 • New: Accordion now can be collapsed by default
 • Quotes in Accordion/Tour/Tabs now works
 • Category filter works now after wpb_remove() function call
 • Some users had “unexpected T_VAR in loop templates.html” error – fixed
 • “Show only Visual Composer” permission fixed
17.06.2013 – ver 3.6.5
 • New: Shortcode Template logic
 • New: Link param type
 • New: Updates notifier now “hooks” into the WP Updates system
 • New helper function added for easier param adding to existing content elements wpb_add_param($shortcode, $param)
 • Colorpicker param type now is using WordPress default color picker
 • Modal window fix for Avada theme
 • Google maps: New setting to hide info balloon
 • TinyMCE editor works correct now, for users with non US locale
 • Tab duplicating fixed
 • FR locale updated
 • Textdomains added in few strings. .po and .mo files updated
 • Accordion “Add new accordion section” text changed
 • Plugin activation improved
 • Text typos in Google maps and Progress bar fixed
 • Twitter widget removed. Due to the api change tweets can’t be loaded “the old” way anymore.
  As workaround, login to your twitter account and create new widget (https://twitter.com/settings/widgets) then use raw HTML block to place generated code to your page
07.06.2013 – ver 3.6.4.1
 • update for the those who have javascript error “jQuery(…).waypoint is not a function”
05.06.2013 – ver 3.6.4
 • New feature: Added CSS animations for Single image, Message box, Text Block & Toggle. Which runs when element enters browsers viewport.
 • Progress bar animation now starts when it enters into the viewport. Added filter for class names.
27.05.2013 – ver 3.6.3
 • tinyMCE initialization improved
 • #tb_window z-index increased
24.05.2013 – ver 3.6.2
 • Safe switching added. If you had content before switching to Visual Composer mode, it will be wrapped in Text Block now
 • CSS conflict resulting in cutting “Add element” and element edit pages fixed
 • Some localization strings fixed
21.05.2013 – ver 3.6.1
 • custom.css and js_composer_front_custom.css storing location changed from plugin’s folder to wp-content/uploads/js_composer/*
 • German translation updated. Thanks to Toni (kratos85)
 • French translation added. Thanks to sailor1978.
 • Spanish translation updated. Thanks to elpuntografico
13.05.2013 – ver 3.6
 • Fully rewritten backend. Now powered by backbone.js library – enormous speed improvements
 • Elements drag and drop logic improved
 • New settings page. Now you can change default colors, CSS grid settings, Content elements bottom spacing. You should see it!
 • New search filter in “Add element” window. Content elements are filtered while you type
 • New content elements: Progress bar (animated), Gravity Form
 • Default WP widgets now can be inserted directly to your page
 • Single image block improved (added option for auto linking to the ‘large’ image)
 • Accordion block improved (added “collapsible” option)
 • Posts Slider block improved (added option to add titles)
 • Button block improved (add prettyphoto extra class and link will open in lightbox)
 • Custom CSS section added into the settings page. Now pasting your own css code is a lot easier
 • New param type for developers (checkbox)
 • prettyPhoto updated (3.1.5)
 • .po & .mo files updated
 • Overal files cleanup (plugin file size reduced)
 • And a lot more small things that will make your experience with Visual Composer better
27.03.2013 – ver 3.5.5
 • New content elements: Revolution slider, Layer Slider, Contact Form 7

 • Extra CSS now added correctly with “Message box” element

04.03.2013 – ver 3.5.4
 • now isn’t converted to
 • active tab highlighted now better
 • image resizing WP_ERROR check added
 • custom row/columns classes fix added (in some variations edit icons were hidden)
 • now column extra class name stays when switching row layout
 • css conflict with responsive videos and 3rd party plugins fixed
15.02.2013 – ver 3.5.3
 • Image selection i18nLocale fixed
 • .po and .mo files updated
07.02.2013 – ver 3.5.2
 • Activation error fixed (cases when Contact form7 was installed)
 • User rights updated (Row in Row now works)
25.01.2013 – ver 3.5.1
 • WP native image selector added (for single image and galleries)
 • delete icon in tabs
 • add section for accordion fixed
 • row extra class output on front end fixed
 • IE images stretching removed
 • “convert to new version” added support for 3rd party shortcodes
22.01.2013 – ver 3.5
 • Major update
 • Fully rewritten backend UI, with better row->column logic
 • Overall speed improvements
 • Highly customizable for third party developers
 • Due to large amount of css conflicts, original bootstrap was removed and forked “prefixed” one is used now
 • Improved element’s responsiveness
 • .po & .mo files updated
 • And many, many more…
22.01.2013 – ver 3.4.13
 • eval() removed $$ used instead
 • media tab method(‘destroy’) error fixed
 • single image heading added
 • 1/6 + 5/6 containers saving fixed
18.12.2012 – ver 3.4.12 13.12.2012 – ver 3.4.11
 • var_dump() removed from shortcodes.php file
 • pressing cancel button works correctly now
 • deprecated function image_resize replaced with wp_get_image_editor()
 • .po and .mo files updated
12.12.2012 – ver 3.4.10
 • Accordion “freezing” fixed
 • WP 3.5 compatibility fixes added
29.11.2012 – ver 3.4.9
 • Introduced developers methods
 • Excerpts now are working for posts/pages created with Visual Composer
 • Nivo slider updated (ver. 3.1)
 • Responsive css can be turned off from Visual Composer settings page
15.11.2012 – ver 3.4.8
 • fix for qTranslate (after recent update qTranslate was hiding Visual Composer button)
 • new colorpicker param type added
 • Template system updated
09.11.2012 – ver 3.4.7
 • Updates notifier added
 • Toggling between Visual Composer/Classic view now works as it should be (content is updating correctly)
05.11.2012 – ver 3.4.6
 • Raw HTML and Raw js content blocks updated
31.10.2012 – ver 3.4.5
 • Fixed shortcodes initialization (
  …)
23.10.2012 – ver 3.4.4 16.10.2012 – ver 3.4.3
 • fixed “Empty visual editor”
12.10.2012 – ver 3.4.2
 • mapper.php bug fixed
 • fixed “Call to undefined function get_currentuserinfo()”
10.10.2012 – ver 3.4.1
 • Activation bug fix
 • Additional small improvements
05.10.2012 – ver 3.4
 • New facelifted backend interface
 • New content block selection menu
 • Call to action block in IE fixed
 • Single image block: now image can be removed after upload
 • VC initializing fixed (for users who changed default wp-content/plugins/ path)
 • Raw html/Raw js content blocks non latin characters fixed
 • New method for developers. Now you can completely override outputted html on frontend
 • Google maps positioning in 2nd, 3rd, …, tab fixed
 • .po & .mo files updated
21.09.2012 – ver 3.3.3
 • image max-width set to 100%;
 • Fixed image uploading layout (now it uses full width)
 • locale string added in few __() and _e() functions
 • .wpb_flickr_widget & .wpb_twitter_widget bottom margin added in LESS
 • css background, changed to background-color where possible
27.08.2012 – ver 3.3.2
 • Second attempt with “Featured image” fix
21.08.2012 – ver 3.3.1
 • add_them_support(‘post-thumbnails’); extends post thumbnails defined by theme
16.08.2012 – ver 3.3
 • This version main focus is on CSS files, they are improved. Content elements now share similar “default grey” style across all elements
 • Bootstrap now comes with LESS files
 • Bootstrap css rules stripped to prevent css conflicts with 3rd party themes/plugins
 • js_composer_front.css: re-done. Now compiles from LESS files.
09.08.2012 – ver 3.2.3
 • Settings page enhancements
27.07.20012 – ver 3.2.2
 • jQuery UI CSS face-lifted, now should look great in every design.
 • LESS files for jQuery UI now available in assets/ui-custom-theme/less
25.07.2012 – ver 3.2.1
 • Switching between tabs fixed
23.07.2012 – ver 3.2.0
 • Teaser grid: link target added
 • Image grid placed in tabs bug fixed
 • FlexSlider updated
 • Masonry Layout for Teaser grid added
 • Sorting in Teaser grid added
 • Extra class name for containers added
 • .js files outputs in footer
 • If user switch Visual Composer mode when there’s text already, then this text is wrapped in text block.
 • Administrator now can set user roles related settings in Visual Composer->Settings
 • Administrator now can set Visual Composer as default editor (per user role)
 • Image gallery: link target added
 • Single image element: link option added
 • Posts slider: removed string “No featured image set” if no image is set
 • Fixed problem with advanced custom fields
 • .po file updated
04.06.2012 – ver 3.1.0
 • Major release
 • Rewritten core. Now OOP driven
 • Updated documentation and Advanced documentation
 • Updated locale files
 • 1/6 and 5/6 columns sizes added
 • UI enhanced
 • Single image element added
 • Raw HTML element added
 • Raw JS element added
 • Drag & Drop works better now
 • Adding images in galleries is easier now (WP native way)
 • Bootstrap updated to 2.0.4
10.05.2012 – ver 3.0.4
 • HTML Comments removed from generated html code. Some themes wrapped them in tag
27.04.2012 – ver 3.0.3
 • Alert box icons on front end added
 • Image gallery. Now images can be shuffled/randomized
 • Tested with Advanced TinyMCE plugin. Works OK
 • Bootstrap updated to 2.0.3
15.04.2012 – ver 3.0.2
 • bootstrap.css cleaned, unused classes removed.
14.04.2012 – ver 3.0.1
 • Attached images field, now checks for deleted images and if ID doesn’t exist – ID is removed.
 • Cloning tabs, accordion and tour fixed.
 • Google+ added
 • Pinterest added
 • German translation added. Contributed by aleccs
 • Polish translation added. Contributed by Bartosz Arendt, Digital Factory
 • apostrophe \’ fixed
 • Accordion droppable fixed, now it doesn’t accept tabs, tour and accordion in it.
 • .po file updated
 • .container class name comment out from bootstrap.css file. Because it isn’t used within the plugin, but conflicts with 3rd part themes
11.04.2012 – ver 3.0
 • New content blocks added (Accordion, Posts slider, Google maps, Video widget);
 • Old content blocks extended (FAQ Toggle: default state option added, Image gallery: ability to link each slide individually added, new layout (simple grid) added,
  now you can enter size for your image WP native way. thumbnail, media, large;
 • Tabs, Tours and Accordion content block are fully revamped: now they can accept other content elements inside them, as a result you can columns or image gallery right in tabs;
 • Teaser (posts) grid: new filtering and sorting options added;
09.02.2012 – ver 2.3.3
 • prettyPhoto updated and few js improvements.
07.02.2012 – ver 2.3.2
 • js and css files now included with version number.
27.01.2012 – ver 2.3.1
 • Added additional “if” check to prevent error message when image can’t be found or resized
20.12.2011 – ver 2.3.0
 • “no link” in VC teaser grid – “Read more” button removed & image wrapped in span;
 • Visual composer now switching default WP content area to Visual mode automatically
12.12.2011 – ver 2.2.2
 • WP 3.3 compatibility;
 • .clear class renamed to .vc_clear;
 • Now tabs and tour slides have classname, as a result they can be targeted with css;
 • If Visual Composer settings are empty, then columns are percent based.
22.09.2011 – ver 2.2.1
 • New content block added – “Text separator”
15.09.2011 – ver 2.2.0
 • .wrapper class renamed to .wpb_wrapper;
 • CSS file cleaned and tweaked;
 • Posts grid -> Categories (narrowing by custom taxonomies) now works with custom post types and regular posts;
 • New content element added – “Tour section”;
 • Fixed bug with image inserting into tabs;
 • Checked that js_composer works great with YOAST SEO, some user reported that they don’t work together
01.08.2011 – ver 2.1.2 21.06.2011 – ver 2.1.1
 • Nested tabs bug fixed. Thanks to Justin
15.06.2011 – ver 2.1.0
 • Scheduled update. Overall improvements.
13.06.2011 – ver 2.1.4
 • Now you can generate grid for multiple templates. Eg: For full width page, page with sidebar and so on
08.06.2011 – ver 2.0.3
 • New content block *”Call to action box”*
07.06.2011 – ver 2.0.2
 • Few tweaks to the backend design, posts grid now can show posts in *Carousel*
04.06.2011 – ver 2.0.1
 • Redesigned backend, new content module *”Button”*
31.05.2011 – ver 2.0
 • Fully rewritten engine, as a result you can add your own shortcodes. Note: ver 2.0 isn’t compatible with 1.2 plugin version, please delete old plugin first
24.05.2011 – ver 1.2
 • New content block *”Widgetised Sidebar”*, few bugfixes

WPBakery WordPress Page Builder Plugin with Frontend and Backend Editor

Introducing WPBakery Page Builder – your best solution for crafting exceptional WordPress websites with ease. Designed for both professionals and individuals, WPBakery offers a seamless no-code and low-code experience. With its user-friendly drag-and-drop interface and a vast library of customizable elements, you can effortlessly turn your creative ideas into reality. Experience the power of a backend and frontend editor in one tool, and redefine your website design journey today!

Yes, WPBakery Page Builder comes bundled with 2 types of editors allowing you to choose your preferred view. Create your WordPress website with a backend schematic editor or move your page-building process to frontend and see your results live.

Not only that, WPBakery Page Builder gives you full control over responsiveness. Create responsive websites automatically or adjust preferences you need to ensure your WordPress website looks perfect on mobile or tablet. WPBakery Page Builder has everything it takes to create a responsive website. Save your money on purchasing different devices with WPBakery Page Builder Responsive Preview available out of the box.

WPBakery also comes with a built-in AI assistant that will generate text, improve text that’s already on the page, translate it to nearly any language, and generate custom code when you need just that little extra to make your site unique.

To make sure that your websites attract as much traffic as possible, WPBakery SEO is available to all WPBakery users. This feature allows you to enhance visibility and get better search results without leaving the editor.

It is really easy to start building your WordPress website with WPBakery Page Builder:

 • Add rows and columns to your page
 • Choose from over 50+ predefined content elements or start from professionally designed template
 • Drag elements around your page
 • Simply adjust element settings via intuitive controls and options
 • Publish your page

And that’s not all! With the page builder, you don’t have to be a developer to create a page. With WPBakery Page Builder, you don’t have to be a designer either.

 • Extensions: 200+ unique addons with hundreds of content elements available exclusively to WPBakery Page Builder
 • Template Library: Downloadable layout templates with pro templates updated regularly. Build your layouts literally in seconds
 • WPBakery AI: Ask your AI assistant to generate a copy for the page or custom code that will be automatically applied
 • WPBakery SEO: Boost your website’s visibility with a built-in SEO toolkit

If you’re a web developer, there are many reasons to love WPBakery. l. We offer a comprehensive knowledge base describing our developer API so you can extend WPBakery Page Builder. For those who don’t wish to code, WPBakery Page Builder offers Shortcode Mapper, allowing you to add 3rd party shortcodes to your WPBakery Page Builder content elements. With WPBakery Page Builder you can work on new or existing websites as it will recognize your existing content and adapt to any WordPress website. Forget about page builders tailored for a specific theme to get you locked up – WPBakery Page Builder works with any WordPress theme.

WPBakery Page Builder is one of the best-selling drag-and-drop frontend and backend page builder plugins on the market – already powering 5,800,000+ websites. Redefine your website design journey today with WPBakery!

WPBakery Page Builder for WordPress
WPBakery Page Builder for WordPress

WPBakery Page Builder Features

An Intuitive Drag and Drop Interface

Lightweight, easy-to-use interface that you and your clients will love. Creating pages and posts is easier than ever. No programming knowledge is required!

Easily Extendable

Third-party developers, please join the party! Create your own plugins for WPBakery Page Builder for your themes, or for sale here on CodeCanyon.

WPBakery AI

Generate custom code and text, improve existing copy, and translate with a few clicks and the help of your AI assistant.

WPBakery SEO

A built-in SEO toolkit that analyzes your content, gives suggestions and allows optimizing your site’s SEO performance.

Frontend Editor

Enjoy a “What You See Is What You Get” page-building experience with our amazing frontend editor. See how your content will look on the frontend instantly, with no additional clicks or switches.

Backend Editor

Prefer to work on the backend? No problem! WPBakery Page Builder still supports native content management on the backend, with all the important functions and options at your fingertips.

Landing Page Builder

Choose between a theme layout and a completely blank page (without the theme header and footer) for creating stunning landing pages.

Object Oriented Code

WPBakery Page Builder uses the most advanced and most effective programming patterns, to get the best results for your site.

Multilingual Ready

.po and .mo files included, for easy translation (BG, DE, ES, IR, FR, IT, JP, NL, PL, BR, RU, TW, and Arabic contributed by users).

Copy/Paste

Copy and paste content inside a page, between pages, and even between WPBakery-powered sites.

Template System and Library

Copy or re-use existing pages, save pages or parts of pages as templates. Set default templates for your post types. Access Template Library for free downloadable layout templates crafted by web design professionals and updated regularly.

Responsive Design

Your content will look great on both desktop and mobile sites. Take full control over responsive design – define column size, offsets, and display options. Instantly check out how your content is displayed.

User Role Manager

Control user group role access to the features and options of WPBakery Page Builder, including drag & drop, templates, and elements – manage WordPress default and custom roles.

Custom Post Types Support

Works with any post type… Yes, even custom post types!

Lifetime Update – Free of Charge

We offer automatic updates free of charge. Stay up to date with WPBakery Page Builder and receive our latest releases and enhancements.

Professional Dedicated Support

Our high-quality, dedicated support team is always on hand to help you out.

Design Options

Control how elements look with new Design Options. Set borders, margins, paddings, border radius, and background with a few simple clicks. Use color panel and alpha to enhance your design. Create up-to-date design solutions with ease.

Multi-language Support

WPBakery Page Builder is compatible with qTranslate X, Polylang, and powerful WPML. Build multi-language websites with WPBakery Page Builder.

SEO Friendly

WPBakery Page Builder is fully compatible with the most popular SEO plugins by Yoast. Make sure your page is getting the attention it deserves!

Woo Commerce Support

Running a WooCommerce-powered e-shop? No problem. WPBakery Page Builder is fully compatible with WooCommerce. Even better – all of the WooCommerce shortcodes are now available in the WPBakery Page Builder Element Menu, once you have both plugins installed.

Advanced Grid Builder

WPBakery Page Builder has 40+ predefined grid templates for displaying posts, pages, custom post types, and media, in a grid or masonry grid. Don’t like predefined templates? Create your own grid element using Grid Builder.

Full Width and Height Rows

Create full width and height rows with smart stretching options. Control stretching params – stretch just the background or background with content. Control element placement – in the middle or on top. Build sections in seconds.

Parallax Background for Rows and Columns

Add a parallax-style background to WPBakery Page Builder rows and columns. Combine Design Options, video, and parallax background to create even more advanced layouts.

Video Background

Insert YouTube videos into row backgrounds to create dynamic and visually appealing effects. Combine YouTube video background with WPBakery Page Builder parallax effect.

Image Filters

Transform your images by applying unique professional image filters to any image from your Media Library. Align your image style in every WPBakery Page Builder image-powered element – and even featured images – by choosing filters from 20+ available presets.

My Elements (Element Presets)

A simple WPBakery Page Builder template tool for content elements. Save the content element as My Element presets with your param settings and access new elements from the Add Element window.

Column Height, Gaps and Position

Control the height of your columns by applying the equal height option. Set gaps between columns or merge them together with one click. Control the position of columns and content within columns with vertical alignment.

Advanced Custom Fields Support

WPBakery Page Builder is fully compatible with the Advanced Custom Fields (ACF) plugin allowing you to combine the power of both plugins to manage and display custom fields on your WordPress website.

Icon Sets and Social Icons

Add icons from the most popular icon libraries like ‘Font Awesome’ with one click only. Add social icons to your WordPress website with icon libraries and specify links.

Hide Content

Hide parts of content from your website visitors with one click Disable Row option. Manage your campaign of hide work in progress easily.

Easily Extendable

Third-party developers, please join the party! Create your own plugins for WPBakery Page Builder for your themes or for sale here on CodeCanyon.

Undo/Redo

Go back and forth with any action performed at WPBakery Page Builder. Save time and never lose your changes.

RTL Support

A page builder plugin that supports your RTL (right-to-left) page or section. With WPBakery Page Builder, you can create RTL pages without worries. Everything will be handled automatically.

Custom Types Ready

Create sites with WPBakery Page Builder and Toolset plugin based on custom post types with ease. No PHP skills are required!

Gutenberg Compatible

WPBakery Page Builder is fully compatible with the Gutenberg editor. Mix your layouts from WPBakery with Gutenberg blocks hassle-free.

Rất nhiều bạn khi mới bắt đầu tìm hiểu về WordPress phục vụ cho phát triển Website thường sẽ sẽ nghe nói về WPBakery Page Builder & được khuyến nghị sử dụng.

Mặc dù mình biết nó rất lạ với nhiều bạn, tuy nhiên nếu như bạn đã biết Page Builder plugin là gì thì chắc chắn bạn cũng phần nào hình dung ra WPBarkey Page Builder là một trình tạo trang WordPress.

Nếu bạn đang hiểu về công cụ trên hoặc có dự định trang bị cho Website của mình thì mình nghĩ bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Lưu ý: Bài viết có thể dập tắt ý định mua plugin này nếu như bạn có nhu cầu. Tuy nhiên mình đảm bảo bạn sẽ nhận được các lời khuyên tốt nhất từ trải nghiệm của mình.

Real examples of websites powered by WPBakery Page Builder

WPBakery Page Builder is already powering 5,800,000+ WordPress websites worldwide, and the number is growing rapidly. Below, you can check out a few examples of all that is possible with the help of WPBakery Page Builder. See what it could do for you!

Thank-you for your interest in WPBakery Page Builder, Michael M

Release Notes – Past versions changelogs.

2024-01-17 – version 7.4 – New: An in-built SEO toolkit to analyze keywords – New: An in-built SEO toolkit to control Google snippet display – New: An in-built content analysis tools for higher quality content and SEO rankings – New: An in-built tool to control social media snippet display – Update: WPBakery AI option is available for the new SEO toolkit 2023-12-06 – version 7.3 – New: Introduction popup added to inform about the new features of WPBakery – Update: Structure and links updated in FAQ to reflect the changes in the knowledge base – Update: License activation process improved after plugin installation and update 2023-11-09 – version 7.2 – New: WPBakery AI assistant for text and code generation available in Beta – New: WPBakery AI assistant support for 3rd party add-ons available in Beta – Update: RTL controls added to Accordion elements – Fix: “Load more” buttons work properly in the grid elements – Fix: Initial tips and helpers are displayed properly – Fix: Undo/Redo button states are displayed properly 2023-09-26 – version 7.1 – New: Copy/Paste functionality introduced for rows and elements to copy page-wide, site-wide, and between different websites – Update: Blank page selection updated for better user experience – Update: External library loading is optimized for better performance – Update: Editor has been updated for the branding color consistency – Update: Window position after element adding has been improved – Compatibility: Improved compatibility with WPML (Brazilian translation) – Fix: Image filters work properly for uploaded images – Fix: “Custom color” option for separators work properly – Fix: Hidden fields are not displayed – Fix: Background video works properly on different viewports – Fix: The editor works properly with WooCommerce Shop Page – Fix: “Unsaved changes” notification works properly – Fix: Redirect from the Frontend editor to the Backend editor works properly – Fix: Native WordPress “lazy load” functionality works properly for WPBakery layouts – Fix: WPBakery page settings work properly – Fix: Row stretching option works properly – Fix: Editor acts properly if no content area has been defined in the layout 2023-07-31 – version 7.0 – New: Blank page layout for landing pages or empty canvas – New: Custom JavaScript option for the site and page scope – New: Toggle container element – New: Pricing table element – New: Notification center for WPBakery in WP Admin – Update: New WPBakery branding and UI/UX improvements – Fix: Single image element works properly with dynamic content (ACF) – Fix: Compatibility with PHP 8.1 and 8.2 improved – Fix: Custom color attribute works properly in the Separator element 2023-05-24 – version 6.13.0 – Fix: XSS vulnerability fix for elements – Fix: XSS vulnerability fix for the user roles 2023-04-18 – version 6.11.0 – New: API for wordpress.com created to support integration – Update: Access to templates is in compliance with the licensing terms – Fix: “Add to Cart” of WooCommerce accepts multiple products – Fix: The editor works properly with Flex Slider – Fix: Row and column edit options are displayed properly – Fix: The Custom Heading element works properly – Fix: Changing element output does not add an empty script tag – Fix: WPBakery works properly with the Gutenberg content – Fix: The Custom Heading element works properly – Fix: Boxed and full-width layouts work properly with all major themes – Fix: Drag and drop for rows works properly in the Frontend editor 13.10.2022 – ver 6.10.0 – New: Option to use Google Fonts locally – used fonts will be downloaded to comply with the GDPR policies – Compatibility: Compatibility for WooCommerce Tab Manager – Update: Pie chart legend positions improved – Update: Translations updated – Fix: Full-width logic for rows is working properly – Fix: Frontend editor does not contain unneeded notices – Fix: Controls work properly in the Frontend editor – Fix: WooCommerce Post Grid works properly with translate keys – Fix: Flexslider overflow in the image gallery works properly – Fix: Round chard legend position works properly – Fix: WooCommerce Shop page CSS works properly – Fix: Unused CSS prefixes removed – Fix: addPageCustomCss and custom ID work properly – Fix: Custom accent colors work properly in the Separator with Text – Fix: Youtube Video background autoplay works properly – Fix: License check logic works properly – Fix: Edit form loading for async scripts – Fix: Warning on the removed default template – Fix: Automapper removing elements work properly – Fix: get_the_excerpt filter arguments support WordPress 5.5 – Fix: Admin access in multisite works properly – Fix: Edit-form initialization works properly 07.04.2022 – ver 6.9.0 New: Filter to disable full width row JS Update: Option to set custom color for the round chart element Update: WPML compatibility improved with filters for images Fix: Raw HTML element works properly for WPML Translation Editor Fix: Auto-mapper deprecation notice works properly Fix: Template preview works properly Fix: Stretched row works properly in WordPress default themes Fix: Post grid works properly 20.12.2021 – ver 6.8.0 – Update: Deprecated jQuery removed from the plugin – Fix: Button animation works properly on Safari – Fix: Image gallery works properly on WordPress 5.8 – Fix: “Load more” button works properly to load content with Ajax – Fix: WPBakery works properly with Layer Slider – Fix: Role management for users works properly for the Super Admin role – Fix: WPBakery works properly with WPML – Fix: WPBakery works properly with ACF – Fix: Post grid loading works properly – Fix: Post grid categories work properly on mobile – Fix: Post grid autoplay works properly – Fix: Post grid works properly with ACF – Fix: Post grid images full sizes works properly – Fix: Scrollbar works properly for Raw HTML – Fix: Post grid pagination works properly – Fix: Charts work properly in the editor – Fix: Update filters for vc_shortcode_content_filter – Fix: Empty ACF values are not displayed – Fix: Editor loads properly for all user roles – Deprecated: Class WPBakeryVisualComposerAbstract will be removed in 6.9.0 06.07.2021 – ver 6.7.0 – New: Custom breakpoint controls to adjust stacking behavior – New: Option to disable animations in Masonry grid added – New: Filter for wpb map element settings added – New: Filter for changing heading tag added – Compatibility: WooCommerce does not generate warnings – Fix: Lightbox image filenames are correct – Fix: Jump for “vclink” removed – Fix: Owl carousel does not mix content – Fix: Initial value on attributes work properly – Fix: URLs updated to https – Fix: Case sensitive single image size updated 22.02.2021 – ver 6.6.0 – New: prettyPhoto removed and Lightbox2 added to the plugin (prettyPhoto will stay for backward compatibility) – New: Call to Action element allows to align titles and select tags – New: FlexSlider updated to 2.7.2 version and RTL support improved in WooCommerce products – Update: $post variable added to the grid items filter ‘vc_gitem_post_data_get_link_real_title’ – Update: Catalan translation added – Fix: Frontend editor initialization works properly – Fix: Drag and drop for section element works properly in the backend editor – Fix: WPBakery button in the Gutenberg editor works properly – Fix: Request element parameters are passed properly in the edit form 16.12.2020 – ver 6.5.0 – Update: Compatibility with WordPress 5.6 – Update: Compatibility with PHP8 – Fix: Template saving works properly – Fix: Super admin editor access in multisite works properly – Fix: setPost() method do_action_ref_array passes arguments correctly – Fix: Modify with selected grid template loads properly – Fix: Edit with WPBakery in Gutenberg control appears correctly – Fix: Edit form loading spinner displayed correctly 17.11.2020 – ver 6.4.2 – Fix: WooCommerce 4.7 compatibility issues resolved 24.09.2020 – ver 6.4.1 – Fix: Role manager unfiltered html access improved – Fix: Role manager Frontend editor access improved – Update: German translation updated 11.09.2020 – ver 6.4.0 – New: Rank Math SEO compatibility introduced – New: Option to exclude categories in the loop parameters – New: Option to ignore sticky posts in the loop parameters – Update: jquery updated to jquery-core – Update: show_in_rest is checked for Gutenberg compatibility – Update: setTitle allows HTML entities – Update: Role manager access improved for WordPress user roles – Fix: Multisite setup works properly for super admin user role – Fix: Yoast SEO latest version is fully compatible with the editor – Fix: Autocomplete works properly 21.08.2020 – ver 6.3.0 – Added: Role manager for unfiltered_html available – Update: Filter for screen sizes in the navigation bar – Update: Trigger event to prepare tab content – Update: Description for the limit in WooCommerce shortcodes – Update: LiteSpeed cache compatibility updated – Update: Flickr element render API – Update: HTML for image captions enabled – Fix: Posts grid elements with “load more” option animates properly – Fix: Dependency for not_empty in vc_link attribute type – Fix: Target blank link selector – Fix: Entity characters in french language – Fix: Class vc_tta-o-non-responsive on parent nodes – Fix: Undo/redo content disappearing with edit-only access 20.04.2020 – ver 6.2.0 – Update: Performance improvements for the editor – Update: Filter for ajax grid rendering added – Update: Filters for post_custom_css and shortcodes_custom_css added – Update: NL translation added for the plugin – Update: BR translation added for the plugin – Update: Standards and code styles updated – Update: Classic and Gutenberg editor toggle updated – Update: Portrait video support added – Compatibility: Rank Math SEO compatibility improved – Fix: Ajax add to cart works properly – Fix: Plugin update works properly with multi-language version – Fix: Sorted_list attribute works properly – Fix: Shop Manager role works properly with the plugin – Fix: Post id works properly in the preview mode – Fix: Loading configuration works properly – Fix: Order by post works properly – Fix: oEmbed works properly in text blocks – Fix: addShortcodesCustomCss works properly 13.12.2019 – ver 6.1.0 – Added: Catalan, Ukrainian, Hungarian translations – Update: WordPress 5.3 Compatibility – Update: FontAwesome update to 5.10.2 – Update: loop attribute not found rows and order by relevance – Update: PrettyPhoto https support – Fix: RTL controls on backend – Fix: RTL column reverse – Fix: Disabled post revisions design options – Fix: Save row/section as template – Fix: HoverBox improvements – Remove: IE9 support 17.07.2019 – ver 6.0.5 – Fix: LESS vendor folder available – Fix: All Media in Text Block works properly 15.07.2019 – ver 6.0.4 – Fix: Element API works properly for 3rd party elements – Fix: Post grid filter displayed properly – Fix: Custom CSS editor does not remove “\” – Fix: Directory name typo for Instagram filter files corrected – Fix: Templates import API does work correctly – Fix: Row design options settings for elements in templates works properly – Fix: WooCommerce cart element works properly – Fix: Option “Save as a template” for a row is available – Fix: Elements edit form displayed correctly – Fix: Warning message for PHP function `htmlspecialchars` – Fix: Custom post types taxonomies work in Post Grid element – Fix: Revolution Slider output content properly 31.05.2019 – ver 6.0.3 – Update: Init action priority is changed from 9 to 11 – Update: Allow return in shortcode templates – Update: Coding standards improvements – Fix: Param Group clone – Fix: Checkbox value display in edit form – Fix: Loop attribute tax_query render – Fix: Attach image typo – Fix: Removed notice when shortcode template file missing – Fix: Map meta cap warning on custom post types 17.05.2019 – ver 6.0.2 – Fix: Container elements controls in Backend Editor – Fix: Tour element class error 15.05.2019 – ver 6.0.1 – Fix: Container elements controls in Backend Editor – Fix: Tour element class error – Update: Compliance with coding standards – Update: jQuery Waypoints update to the latest version – Update: Fallback for previews added – Fix: Pageable container autoplay – Fix: Hover box does not flip on iOS devices – Fix: Responsive media queries work properly – Fix: WooCommerce products pages in preview mode – Fix: Data source for Post Grid works with correct taxonomies – Fix: Design options for elements work in preview mode – Fix: The Editor got broken after adding many images – Fix: The posts source got broken in Post Grid after importing data 13.02.2019 – ver 5.7 – Update: Compatibility with PHP 7.3 – Fix: WooCommerce corrected editable role – Fix: Page preview styles independent from view page 27.11.2018 – ver 5.6 – Update: Compatibility with WordPress 5.0 11.10.2018 – ver 5.5.5 – Fix: SSL issues for fonts – Fix: Gutenberg improvements 08.09.2018 – ver 5.5.4 – Fix: Link selector works properly in Backend editor 07.09.2018 – ver 5.5.3 – Added: RTL control toggle added for columns – Fix: Accordion control styles display properly in Role Manager settings – Fix: Plugin update notice works properly – Fix: RTL works properly with full screen rows – Fix: Single Image elements are counted into Yoast SEO sitemap – Fix: Post grid id applied properly to reduce number of records in wp_postmeta – Fix: Exception works properly in Post Grid – Fix: SSL timeout on activation – Fix: Link selector works properly in Frontend and Backend editors – Fix: Simplified controls in Design Options save border color – Fix: Empty space in class name removed for inner column – Fix: Post grid display proper number of posts specified

WPBakery Page Builder Addons by Livemesh

A collection of 25+ beautifully designed premium quality addons or extensions for WPBakery Page Builder.

tiếng Việt

A collection of 25+ beautifully designed premium quality addons or extensions for WPBakery Page Builder.

Export & Import WPBakery Page Builder Templates (Saved Templates/My Templates) in few clicks.

Extensive addons or extensions for WPBakery page builder, which allows you to add unique, flexible…

Visual Composer Extension that will allow user to add 70+ hover effects to images with…

The ACF-VC Plugin puts a ACF element into your WPBakery Page Builder , making it…

Clean, responsive, well designed addons for WPBakery Page Builder with custom post type

OpenStreetMap Gutenberg block, WPBakery PageBuilder content element and standalone WordPress shortcode

Easy solution for building attractive pages with WPBakery Page Builder.

ThePlus Addons is made by experienced designers and developers to fulfil all your needs while…

The HTMega is a WPBakery Page builder addons package for WPBakery Page Builder plugin for…

Checkout our Latest WordPress Themes – 100% Free

Checkout our Latest WordPress Themes – 100% Free

Checkout our Latest WordPress Themes – 100% Free

Simplest way to add pricing tables to your site with ease and beauty.

Amazing service box Addons is made by experienced designers and developers to fulfil all your…

Swiper is the most modern free mobile touch slider with hardware accelerated transitions and amazing…

Create Booking.com search box in WPBakery Page Builder.

Add beautyful static or animated 2-4 colors gradients to any Row in WPBakery Page Builder…

Profile Card addon for WPBakery page builder helps you to add beautiful styled profile card…

manhkhoa012014
Sergeant
Tham gia
14/11/2016
Bài viết
590
Được Like

WPBakery Page Builder đi kèm với giao diện mới, tài liệu phong phú, thư viện mẫu tích hợp sẵn và rất nhiều tính năng mới. Trong chế độ soạn thảo phụ trợ, nó tận dụng toàn bộ sức mạnh của WordPress và cho phép bạn toàn quyền kiểm soát nội dung của mình. Về mặt giao diện người dùng, đó là một trình soạn thảo giao diện người dùng mạnh mẽ nhận thức được các công nghệ web mới nhất. Nó có thể được sử dụng với bất kỳ chủ đề hoặc plugin tương thích với Visual Composer nào và đã cung cấp năng lượng cho phần lớn các trang web trên Web.

Top 10 WPBakery Page Builder (Visual Composer) Add-ons
Top 10 WPBakery Page Builder (Visual Composer) Add-ons

Các tính năng chính của Plugin WordPress WPBakery Page Builder

Bạn có thể đọc bên dưới về một số tính năng chính hoặc cốt lõi của plugin WPBakery Page Builder và đối với những người muốn biết các tính năng đầy đủ của chủ đề này, hãy kiểm tra trang web demo và nếu không phù hợp thì bạn có thể thử Elementor Pro , cũng có thể kiểm tra miễn phí các Plugin WordPress khác trên tipsmaytinh.com.

 • Hơn 50 yếu tố thiết kế ra khỏi hộp
 • Cho phép tạo các mẫu có thể sử dụng lại của riêng mình
 • Hỗ trợ hơn 250 addons độc đáo
 • Tải rất nhanh
 • Trình chỉnh sửa giao diện người dùng nội tuyến
 • Trình chỉnh sửa phụ trợ cũng được hỗ trợ
 • Trình tạo trang từng đoạt giải thưởng
 • Rất linh hoạt – có thể hoạt động với hầu hết các chủ đề
 • Tích hợp phông chữ của Google
 • Nền thị sai
 • Bộ lọc hình ảnh cho phương tiện
 • Sẵn sàng nhập các mẫu được thiết kế chuyên nghiệp
 • Nhiều tùy chọn màu sắc
 • Tùy chọn đệm
 • Các yếu tố nội dung đáp ứng trên thiết bị di động
 • Hỗ trợ nhiều trình duyệt
 • Trình tạo bố cục lưới nâng cao nhất
 • Tương thích với plugin Yoast SEO
 • Hỗ trợ loại bài đăng tùy chỉnh
 • Hỗ trợ CSS tùy chỉnh
 • Người lập bản đồ mã ngắn

Phát hành vào ngày 7 tháng 7 năm 2021 – Phiên bản 6.7.0- Mới: Các điều khiển điểm ngắt tùy chỉnh để điều chỉnh hành vi xếp chồng – Mới: Đã thêm tùy chọn tắt hoạt ảnh trong lưới Masonry – Mới: Đã thêm bộ lọc cho cài đặt phần tử bản đồ wpb – Mới: Đã thêm bộ lọc để thay đổi thẻ tiêu đề – Khả năng tương thích: WooCommerce không tạo ra cảnh báo – Khắc phục: Tên tệp hình ảnh hộp đèn chính xác – Khắc phục: Nhảy cho “vclink” bị xóa – Khắc phục: Owl carousel không trộn nội dung – Khắc phục: Giá trị ban đầu trên các thuộc tính hoạt động bình thường – Khắc phục: URL được cập nhật thành https – Khắc phục: Đã cập nhật kích thước hình ảnh đơn phân biệt chữ hoa chữ thường

DEMO WPBakery Page Builder

Hướng dẫn sử dụng các Content Element của Visual Composer

Bạn sẽ hoàn toàn có thể sử dụng Visual Composer vì những hướng dẫn vô cùng rõ ràng và dễ hiểu, chủ yếu là hai thao tác kéo – thả.

Chúng ta có thể hiểu các khối nội dung bất kỳ đều là các hình chữ nhật, có thể đặt cạnh hoặc lồng vào nhau. Bạn có thể thực hiện các thao tác liên quan đến các thuộc tính của đường viên, ảnh nền, màu nền, hiệu ứng, các lề,…

Giao diện trang web sẽ được chia thành các hàng và cột giống như Microsoft Excel. Sau đó, bạn sẽ sắp xếp khối hình chữ nhật đó vào các hàng, cột. Đối với các khối nội dung, bạn có thể điền giá trị, lựa chọn giá trị sẵn có, bấm nút hoặc các thao tác khác. Chính vì giao diện trực quan, khi nhìn vào bạn đã có thể thực hiện theo hướng dẫn thế nên cũng sẽ không có bất kỳ vấn đề gì nếu như bạn không biết về code.

Các khối nội dung chính trong Visual Composer

 • Row – Hàng: Đây là một trong hai thành phần cơ bản nhất của Visual Composer. Khi thêm bất kỳ một hàng nào vào web, bạn sẽ có thể chỉnh được số cột mà hàng đó đi qua. Và các khối nội dung sẽ nằm trong một cột bất kỳ của hàng.

Tại giao diện backend, khi bạn thêm một khối (add element), rồi chọn Row trong danh sách khối nội dung, bạn sẽ thêm 1 hàng vào trang web như hình dưới:

Giải thích hình trên:

  • 1 và 2 (dấu cộng): Thêm một khối nội dung.
  • 3: Chia hàng thành ba cột bằng nhau tùy vào biến số cột trong một hàng, độ rộng của một Hàng là 1 đơn vị.
  • 4: Kéo – thả để di chuyển khối nội dung.
  • 5: Thu hoặc mở một hàng.
  • 6: Chỉnh sửa các thuộc tính của element.
  • 7: Nhân bản khối nội dung.
  • 8: Xóa khối nội dung.

Tham khảo hình tiếp theo:

Giải thích hình trên:

  • 1: Dấu + để thêm khối vào cột.
  • 2: Dấu + bên trên chèn một Khối vào trước một Khối có sẵn trong Cột.
  • 3: Dấu + bên dưới sẽ chèn một Khối vào sau một Khối có sẵn trong Cột.
  • 4: Chỉnh sửa Cột.
  • 5: Xóa Cột, với hình này nếu bấm vào Hàng sẽ còn 2 Cột, độ rộng vẫn là 1/3 đơn vị.
  • 6: Di chuột qua biểu tượng này sẽ tùy biến lại số Cột (nếu muốn).

Kết quả hiển thị ngoài Frontend như sau:

Bạn có thể thấy chia 3 cột cực nhanh, cột đầu chưa thêm nội dung nên đang trống.

 • Text Block: Khối văn bản (Text) có sử dụng trình chỉnh sửa WYSIWYG (là trình chỉnh sửa với các công cụ như Word) Cũng giống hệt trình chỉnh sửa mặc định của WordPress.
 • Icon: Biểu tượng đặc biệt từ các thư viện biểu tượng đẹp như Font Awesome. Các icon này rất đặc biệt, không phải dạng ảnh, mà nó giống font chữ. Có thể tùy chỉnh cỡ thước và màu sắc cho icon như chỉnh font chữ.
 • Separator: Đường phân cách ngang. Có nhiều dạng cho bạn chọn như solid (nét liền), dashed (nét đứt), dotted (nét chấm) v.v…Và cho phép chỉnh độ dày của nét.
 • Separator with Text: Tương tự trên, nhưng cho phép bạn thêm cả đoạn Text vào giữa đường phân cách. Kèm theo cả 1 icon tùy chỉnh nếu thích.
 • Message Box: Tạo 1 khối thông báo có màu nền + icon + văn bản. Mục đích thường dùng để nhấn mạnh 1 thông báo nào đó.
 • FAQ: Một khối có khả năng mở rộng – thu hẹp được nội dung khi bấm vào nó. Thường được dùng để tạo Câu hỏi thường gặp, giúp tiết kiệm diện tích trang web.
 • Single Image: Tạo khối ảnh đơn kèm theo hiệu ứng hiển thị đẹp mắt.
 • Image Gallery: Tạo bộ sưu tập, gồm nhiều hình xếp cạnh nhau, với thiết kế Responsive.
 • Image Carousel: Khối nhiều ảnh, nhưng chỉ xem được từng ảnh một. Chuyển qua lại giữa các ảnh với hiệu ứng trượt đẹp mắt.
 • Tabs: Tạo tab nội dung ngang, giúp tiết kiệm diện tích hiển thị. Có thể cho các khối khác trong Danh sách Khối Nội Dung vào trong các tab này.
 • Tour: Tương tự như trên nhưng đây là tạo tab nội dung dọc.
 • Accordion: Tạo khối có thể thu hẹp – mở rộng nội dung bên trong. Gần giống với khối FAQ ở trên.
 • Custom Heading: Tạo tiêu đề kèm tùy chỉnh font chữ. Đặc biệt được tích hợp thư viện Google Fonts đẹp mắt.
 • Button: Tạo nút bấm với đường link, action hay các tùy chọn khác. Có thể thêm icon vào các vị trí khác nhau trên nút. Có thể tùy chỉnh các kiểu nút như 3D, Flat… rồi bo tròn góc hay vuông góc.
 • Call to Action: Tạo khối kêu gọi hành động, thường để tập trung sự chú ý, kêu gọi người đọc có hành động nào đó theo mục đích của bạn. Thêm được icon cho khối, chèn văn bản cùng với trình soạn thảo WYSIWYG. Đặc biệt cũng thêm được nút bấm vào khối.
 • Video Player: Nhúng 1 video (YouTube, Vimeo) vào trang web. Với nhiều tùy chỉnh cho trình phát như độ rộng, hiệu ứng…
 • Chart – Biểu đồ: Gồm có ba loại biểu đồ chính:
  • Pie Chart: tạo biểu đồ dạng bánh.
  • Round Chart: tạo biểu đồ dạng tròn.
  • Line Chart: tạo biểu đồ dạng cột.

Chúc bạn thành công!

Nguồn: Tổng hợp

Cách cài đặt để page được chỉnh sửa bằng WPBakery Page Builder

Cách cài đặt WPBakery Page Builder

B1: Chọn WPBakery Page Builder → Role Manager

B2: Chọn phần Role Manager, mục Post types thì sẽ có 3 lựa chọn là Pages Only, Custom và Disabled thì chọn Custom

B3: Nó sẽ liệt kê các dạng trang như post, page, product… tùy thuộc vào page bạn thuộc dạng trang nào thì tích dấu vào ô đó.

B4: Nhấn Save Changes để lưu

B5: Trên thanh đen của web sẽ có dòng chữ Edit with WPBakery Page Builder là thành công và có thể chỉnh sửa trang với WPBakery Page Builder

WPBakery Page Builder: Create Custom Websites and Landing Pages with Ease
WPBakery Page Builder: Create Custom Websites and Landing Pages with Ease

Keywords searched by users: wpbakery page builder 6.0

Wpbakery Page Builder Tutorial For Beginners - Youtube
Wpbakery Page Builder Tutorial For Beginners – Youtube
Wpbakery Page Builder For WordPress By Wpbakery | Codecanyon
Wpbakery Page Builder For WordPress By Wpbakery | Codecanyon
Wpbakery Page Builder – Deep Theme
Wpbakery Page Builder – Deep Theme
Maintaining Wpbakery Page Builder Compatibility With Wpml - Wpml
Maintaining Wpbakery Page Builder Compatibility With Wpml – Wpml
Wpbakery Page Builder For WordPress By Wpbakery | Codecanyon
Wpbakery Page Builder For WordPress By Wpbakery | Codecanyon
28 Best Wpbakery Page Builder WordPress Themes (2024) - Colorlib
28 Best Wpbakery Page Builder WordPress Themes (2024) – Colorlib
All In One Addons For Wpbakery Page Builder (Formerly Visual Composer) - Kho Theme Việt Hóa WordPress
All In One Addons For Wpbakery Page Builder (Formerly Visual Composer) – Kho Theme Việt Hóa WordPress
30 Best Wpbakery Page Builder (Visual Composer) Addons And Extensions Of 2024 | Envato Tuts+
30 Best Wpbakery Page Builder (Visual Composer) Addons And Extensions Of 2024 | Envato Tuts+
How To Install Wpbakery Page Builder Plugin For WordPress - Youtube
How To Install Wpbakery Page Builder Plugin For WordPress – Youtube
Wpbakery Page Builder For WordPress
Wpbakery Page Builder For WordPress
Plugins Categorized As Wpbakery Page Builder | WordPress.Org
Plugins Categorized As Wpbakery Page Builder | WordPress.Org
Hướng Dẫn Sử Dụng Wpbakery Page Builder (Visual Composer Bản Cũ)
Hướng Dẫn Sử Dụng Wpbakery Page Builder (Visual Composer Bản Cũ)
Tải Plug In Wpbakery Page Builder For WordPress Version 6.4.2
Tải Plug In Wpbakery Page Builder For WordPress Version 6.4.2
Getting Started With Wpbakery (WordPress Page Builder Plugin)
Getting Started With Wpbakery (WordPress Page Builder Plugin)
Tin Tức Wpbakery Page Builder - Bài Viết, Hướng Dẫn Wpbakery Page Builder
Tin Tức Wpbakery Page Builder – Bài Viết, Hướng Dẫn Wpbakery Page Builder

See more here: kientrucannam.vn

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *