Chuyển tới nội dung
Home » Download Arduino Ide For Windows 7 64 Bit | Arduino 1.8.16

Download Arduino Ide For Windows 7 64 Bit | Arduino 1.8.16

Arduino IDE Installation Guide Windows 7 / Windows 10 How To Install Arduino Software Tutorial

Arduino 1.8.16

Arduino IDE that can be used with any Arduino board, including the Arduino Yún and Arduino DUE. Refer to the Getting Started page for Installation instructions. See the release notes.

Windows MAC Linux Source
Windows Installer

Windows ZIP file for non admin install

MAC OS 10.8 Mountain Lion or newer Linux 32 bits

Linux 64 bits

Linux ARM 32

Linux ARM 64

Source

ARDUINO 1.8.18

Arduino IDE that can be used with any Arduino board, including the Arduino Yún and Arduino DUE. Refer to the Getting Started page for Installation instructions. See the release notes.

Windows MAC Linux Source
Windows Installer

Windows ZIP file for non admin install

MAC OS 10.8 Mountain Lion or newer Linux 32 bits

Linux 64 bits

Linux ARM 32

Linux ARM 64

Source
Arduino IDE Installation Guide Windows 7 / Windows 10 How To Install Arduino Software Tutorial
Arduino IDE Installation Guide Windows 7 / Windows 10 How To Install Arduino Software Tutorial

Arduino 1.0.6

Classic Arduino IDE, to be used with any Arduino board but Arduino Yún and Arduino Due. Refer to the Getting Started page for Installation instructions. See the release notes.

Windows MAC Linux Source
Windows Installer

Windows ZIP file for non admin install

MAC OS Linux 32 bits

Linux 64 bits

Source

Download the Arduino Software (IDE)

Get the latest version from the download page. You can choose between the Installer (.exe) and the Zip packages. We suggest you use the first one that installs directly everything you need to use the Arduino Software (IDE), including the drivers. With the Zip package you need to install the drivers manually. The Zip file is also useful if you want to create a portable installation.

When the download finishes, proceed with the installation and please allow the driver installation process when you get a warning from the operating system.

The process will extract and install all the required files to execute properly the Arduino Software (IDE)

The text of the Arduino getting started guide is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License. Code samples in the guide are released into the public domain.

Suggested changes

The content on docs.arduino.cc is facilitated through a public GitHub repository. You can read more on how to contribute in the contribution policy.

License

The Arduino documentation is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 license.

Arduino cho Windows 7 (32/64 bit)

Arduino cho Windows 7 – Một tiện ích hữu ích cho phép bạn thiết kế hệ thống robot và tự động hóa trên máy tính cá nhân. Nó được thiết kế cho người dùng mới, cung cấp một trình bao để viết mã, biên dịch và lập trình các đối tượng. Chương trình có một thư viện bo mạch chủ khổng lồ từ các nhà phát triển khác nhau, cung cấp một kiến trúc mở. Nó sử dụng một giao diện không dây hoặc có dây để kết nối với phần mềm.

Các nhà sản xuất thường xuyên sửa các lỗi nhỏ trong sản phẩm và thêm các mô đun, trình cắm thêm, công cụ mới. Bạn có thể tải xuống miễn phí Arduino phiên bản mới nhất chính thức cho Windows 7 Tiếng Việt.

How to Install Arduino Software IDE on Computer / Laptop
How to Install Arduino Software IDE on Computer / Laptop

Terms of Service

By downloading the software from this page, you agree to the specified terms.

The Arduino software is provided to you “as is” and we make no express or implied warranties whatsoever with respect to its functionality, operability, or use, including, without limitation, any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose, or infringement. We expressly disclaim any liability whatsoever for any direct, indirect, consequential, incidental or special damages, including, without limitation, lost revenues, lost profits, losses resulting from business interruption or loss of data, regardless of the form of action or legal theory under which the liability may be asserted, even if advised of the possibility or likelihood of such damages.

Arduino IDE Free Download for Windows

While a portable installation is possible, it is suggested that you use the installer so that you don’t have to install the drivers separately on your own. The installer will also add shortcuts to your desktop and start menu, as well as associating Arduino IDE with .ino files.

Arduino IDE supports all Arduino boards and easy to use. The well-written documentation makes it even easier for anyone to start writing codes with the software. Even if you are not familiar with programming, it is still fairly easy to learn writing Arduino codes. At least the learning curve is not as steep as trying to code your very first game. You can click the link below to download Arduino IDE for Windows:

 • App Name Arduino IDE
 • License Freeware
 • Publisher Arduino
 • Updated Jun 24, 2023
 • Version 2.0.0

Anturis.com is your trusted source for software downloads.

Arduino IDE là một phần mềm giúp việc thiết kế và thử nghiệm bo mạch trở nên dễ dàng hơn. Phần mềm này được thiết kế để chạy trên nhiều hệ điều hành khác nhau, tạo thuận tiện cho nhiều đối tượng. Bài viết sau đây sẽ hướng dẫn cách download Arduino IDE chi tiết giúp bạn tải về máy dễ dàng.

Arduino là một nền tảng mã nguồn mở được sử dụng để xây dựng các dự án điện tử. Arduino bao gồm cả bảng mạch lập trình vật lý (thường được gọi là vi điều khiển) và một phần mềm hoặc IDE (Môi trường phát triển tích hợp) chạy trên máy tính của bạn. IDE được sử dụng để viết và tải mã máy tính lên bảng vật lý.

Nền tảng Arduino đã trở nên khá phổ biến với những người mới bắt đầu làm quen với thiết bị điện tử. Không giống như hầu hết các bảng mạch lập trình trước đây, Arduino không cần một phần cứng riêng biệt (được gọi là bộ lập trình) để tải mã mới lên bảng, bạn chỉ cần sử dụng cáp USB. Ngoài ra, Arduino IDE sử dụng phiên bản C++ đơn giản hóa, giúp việc học lập trình dễ dàng hơn. Cuối cùng, Arduino cung cấp một hệ số dạng tiêu chuẩn để chia nhỏ các chức năng của bộ điều khiển vi mô thành một gói dễ tiếp cận hơn.

Arduino được tạo ra vào năm 2003 bởi một nhóm học giả tại Viện Thiết kế Ivrea ở Ý. Nền tảng này được đặt theo tên một quán bar ở cùng thị trấn nơi các học giả gặp nhau để thảo luận về dự án. Một trong những mục tiêu của dự án là xóa bỏ rào cản gia nhập đối với những sinh viên muốn hiện thực hóa ý tưởng tự động hóa nhưng không có đủ nguồn lực để mua bộ điều khiển đắt tiền hoặc kiến thức để chế tạo bảng mạch in của mình.

Phần cứng và phần mềm Arduino được thiết kế dành cho bất kỳ ai quan tâm đến việc tạo ra các đối tượng hoặc môi trường tương tác. Arduino có thể tương tác với các nút, đèn LED, động cơ, loa, thiết bị GPS, máy ảnh, internet và thậm chí cả điện thoại thông minh hoặc TV của bạn! Nhờ tính linh hoạt này kết hợp với phụ kiện phần cứng không quá đắt đỏ, phần mềm thiết kế dễ học dẫn đến một cộng đồng lớn người dùng đã đóng góp và đưa ra rất nhiều tài liệu, dự án thú vị khác nhau.

Để cài đặt Arduino IDE, bạn cần thoả mãn những yêu cầu về phiên bản các hệ điều hành sau:

1. Tải phần mềm Arduino mới nhất tại đây: https://www.arduino.cc/en/software

2. Lưu tệp .exe vào ổ cứng của bạn.

3. Mở tệp .exe.

4. Bấm vào nút đồng ý (I Agree) với thỏa thuận cấp phép:

5. Quyết định thành phần nào sẽ cài đặt, sau đó nhấp vào tiếp theo (Next):

6. Chọn thư mục để cài đặt chương trình, sau đó nhấp vào cài đặt (Install):

7. Đợi chương trình cài đặt xong rồi nhấn “Close”:

8. Sau khi hoàn tất, bạn có thể tìm thấy lối tắt Arduino trên Màn hình của bạn và nhấp vào nó. IDE sẽ mở ra và bạn sẽ thấy trình soạn thảo:

1. Tải phần mềm Arduino mới nhất tại đây: https://www.arduino.cc/en/software

2. Nhấp đúp chuột vào tệp Arduino_ide_xxxx.dmg đã tải xuống và làm theo hướng dẫn để sao chép Arduino IDE.app vào thư mục Applications, bạn sẽ thấy Arduino IDE được cài đặt thành công sau vài giây.

Để cài đặt Arduino IDE 2 trên Linux, trước tiên hãy tải xuống AppImage 64 bit (X86-64) từ trang Phần mềm Arduino.

Trước khi có thể khởi chạy trình chỉnh sửa, trước tiên chúng ta cần chuyển tập tin thành một tệp thực thi. Để làm được điều này, bạn cần thực hiện các bước sau:

Đối với Ubuntu (>= 22.04):

Đối với Fedora:

Bài viết hướng dẫn chi tiết cách download Arduino IDE ở 3 hệ điều hành phổ biến hiện nay: Windows, Mac OS và Linux. Hy vọng với bài viết trên, bạn có thể thành công tải về máy phần mềm IDE.

Thiết kế mạch đang là lĩnh vực phát triển và trong tương lai gần sẽ là ngành nghề cần nguồn nhân lực lớn. Với sự phát triển mạnh mẽ của tự động hoá trong những năm gần đây, Arduino IDE là một trợ thủ đắc lực không thể thiếu. Bên cạnh đó còn có chiếc laptop tốt hỗ trợ chạy các tác vụ và đa nhiệm một cách mạnh mẽ. Để công việc đạt được hiệu suất tốt, bạn cần lựa chọn một chiếc máy tính phù hợp.

Đọc thêm:

FPT Shop hiện nay đang là nhà phân phối chính hãng của nhiều dòng laptop khác nhau. Để hỗ trợ khách hàng được tốt nhất, các nhân viên tư vấn tại cửa hàng luôn cập nhật những công nghệ mới và nắm rõ các thông số máy tính. Bạn có thể tham khảo một số mẫu laptop hiện có của FPT Shop tại đây:

Nhập số điện thoại mua hàng để hưởng đặc quyền riêng tại FPT Shop

Mã OTP đã được gửi đến số điện thoại

có hiệu lực trong

Đổi số điện thoại nhận mã

Quý khách vui lòng nhập mật khẩu để đăng nhập tài khoản

Mật khẩu có ít nhất 6 ký tự

Cập nhật thông tin tài khoản của quý khách

Arduino is a cross-platform IDE that helps developers write code and upload it to a board where the code can be easily tested.

If you’re a coder, you have probably heard about this application. It’s a cross-platform IDE that works with the Arduino controller, which helps you write code and upload it to various Arduino boards.

The universal languages for Arduino include C and C++. So the application is meant mostly for developers and coders in those two languages.

When you write your code, you upload it to various boards where it can be run and tested. These boards include Arduino Uno, Nano, Mega, Esplora, Ethernet, Fio, Pro, Pro Mini, and LilyPad Arduino.

It comes with all the features you’d expect from a coding application. These features include syntax highlighting, which helps you discover passages of code that matter and that go together. There’s also the automatic indentation, which saves you a lot of time.

The bracing matching also makes this tool a great option for coders looking for a feature-packed and modern IDE.

The IDE interface is streamlined and simple to use, allowing developers to easily try out their code and debug it. There’s also a great library of built-in examples, which is especially helpful for beginners looking to code. This library provides plenty of examples for newbies to learn.

Arduino is also a very versatile tool for coders. It has some nice libraries, including EEPROM, Firmata, GSM, Servo, TFT, Wifl, and many others. You can also add your library, which provides you with great flexibility.

An error log at the bottom gives you an idea of where you’ve gone wrong and where you need to pay attention.

Arduino is a modern IDE for C and C++ developers looking for a good interface to develop their code. It helps them streamline their testing and coding process and save time doing several repetitive tasks.

It is a very good app for the future.

Download and Install Arduino IDE on windows 7/8/10
Download and Install Arduino IDE on windows 7/8/10

Features and Highlights

There are more than 30 languages supported in Arduino IDE. The default language used by the IDE is determined by your operating system.

If your operating system is using one of the supported languages, then Arduino IDE will also use the language. If your operating system is using an unsupported language, the interface of Arduino IDE will be displayed in English. The language can be changed manually, but the IDE software needs to be restarted to apply the change.

The main interface of Arduino IDE is basically made up of three sections; the menu bar, the text editor, and the output pane.

The menu bar that is located on the top provides several menu. The File menu consists of many submenus which allow you to open a new editor window, open an existing sketch, access your recent sketches, save your sketch, open the preferences page, print a sketch, etc.

In case you are wondering what the sketch is all about, it is a term applied to the program written in Arduino IDE.

The Edit menu also contains different options to undo or redo, copy or cut text, copy the codes along with the syntax coloring, copy the codes as HTML so that you can embed it in a web page, increase or decrease indent, add or remove comments, and find specific text.

When you open the Sketch menu, you will find a number of options that lets you verify your codes, compile and load your written code to the board, save a hex file, and use a library. A hex file is the output file produced by the Arduino IDE after it compiles your codes.

The Tools menu gives you an access to a few other features such as auto format to beautify your codes, save a sketch in zip format, and to choose a board.

Arduino IDE 2.3.1

The new major release of the Arduino IDE is faster and even more powerful! In addition to a more modern editor and a more responsive interface it features autocompletion, code navigation, and even a live debugger.

For more details, please refer to the Arduino IDE 2.0 documentation.

Nightly builds with the latest bugfixes are available through the section below.

SOURCE CODE

The Arduino IDE 2.0 is open source and its source code is hosted on GitHub.

Nightly Builds

Download a preview of the incoming release with the most updated features and bugfixes.

Windows macOS Version 10.14: “Catalina” or newer, 64 bitsLinux AppImage 64 bits (X86-64)Linux ZIP file 64 bits (X86-64)

How to Install Arduino IDE | Tutorials to download ⏩
How to Install Arduino IDE | Tutorials to download ⏩

Arduino IDE 1.8.19

The open-source Arduino Software (IDE) makes it easy to write code and upload it to the board. This software can be used with any Arduino board.

Refer to the Arduino IDE 1.x documentation for installation instructions.

SOURCE CODE

Active development of the Arduino software is hosted by GitHub. See the instructions for building the code. Latest release source code archives are available here. The archives are PGP-signed so they can be verified using this gpg key.

Previous Releases

Download the previous version of the current release, the classic 1.0.x, or old beta releases.

DOWNLOAD OPTIONS

Previous Release 1.8.18 Arduino 1.0.x Arduino 1.5.x beta

Thông tin kỹ thuật Arduino

TẢI XUỐNG

 • Bản quyền phần mềm: FreeWare
 • Ngôn ngữ: Tiếng Việt (vi), Anh
 • Phần mềm nhà xuất bản: Arduino
 • Dụng cụ: Desktop PC, Ultrabook, Laptop (Acer, ASUS, DELL, Lenovo, Samsung, Toshiba, HP, MSI)
 • Hệ điều hành: Windows 7 Ultimate / Enterprise / Professional/ Home Premium / Home Basic / Starter / Service Pack 1 (SP1) (32/64 bit), x86
 • Arduino mới Phiên bản đầy đủ (Full) 2024

Những chương trình phổ biến

Arduino IDE

 • Windows 7, 8, 10, 11
 • Version: 2.0.0
 • Size: 157MB
 • Click to rate this post![Total: 4 Average: 3.3]

Arduino is a platform made up of a combination between hardware and software. The hardware is an Arduino board with a microcontroller to receive instructions from the codes that you write.

The software, which is cross-platform and open source, is called Arduino IDE. It is used to write and compile codes that are loaded to and executed by the microcontroller attached to an Arduino board. For example, you can write codes to tell the microcontroller on how an LED lamp should behave.

How to download and install Arduino IDE Software | Windows 7 | Windows 10 | Mac OS | Linux
How to download and install Arduino IDE Software | Windows 7 | Windows 10 | Mac OS | Linux

Arduino 1.0.x

These packages are no longer supported by the development team.

Version Windows MAC Linux Source Code
1.0.5 Windows

Windows Installer

MAC OS Linux 32 Bit

Linux 64 Bit

Source code hosted on Gcode
1.0.4 Windows MAC OS Linux 32 Bit

Linux 64 Bit

Source code hosted on Gcode
1.0.3 Windows MAC OS Linux 32 Bit

Linux 64 Bit

Source code hosted on Gcode
1.0.2 Windows MAC OS Linux 32 Bit

Linux 64 Bit

Source code hosted on Gcode
1.0.1 Windows MAC OS Linux 32 Bit

Linux 64 Bit

Source code hosted on Gcode
1.0 Windows MAC OS Linux 32 Bit

Linux 64 Bit

Source code hosted on Gcode

Arduino PLC IDE 1.0.3

Program using IEC 61131-3 languages and mix Arduino sketches through Arduino PLC IDE! Configure easily your pre-mapped resources and get quick no code fieldbus support, dive into your code analysis thanks to the wide set of debugging tools.

For more details, please refer to Arduino PLC IDE documentation.

DOWNLOAD OPTIONS

Both files are required

Version 1.0.4 coming soon

How To Install Arduino IDE In Pc /Windows 11 /10 /8 /64 Bit 32 Bit
How To Install Arduino IDE In Pc /Windows 11 /10 /8 /64 Bit 32 Bit

Keywords searched by users: download arduino ide for windows 7 64 bit

Downloading And Installing The Arduino Ide 2 | Arduino Documentation
Downloading And Installing The Arduino Ide 2 | Arduino Documentation
Lập Trình Arduino Cơ Bản → Download Arduino Ide - Thiết Bị Giáo Dục Stem
Lập Trình Arduino Cơ Bản → Download Arduino Ide – Thiết Bị Giáo Dục Stem
Hướng Dẫn Download Arduino Ide Đơn Giản Và Chi Tiết - Fptshop.Com.Vn
Hướng Dẫn Download Arduino Ide Đơn Giản Và Chi Tiết – Fptshop.Com.Vn
Downloading And Installing The Arduino Ide 2 | Arduino Documentation
Downloading And Installing The Arduino Ide 2 | Arduino Documentation
Download Arduino Ide 1.8.57 For Windows - Filehippo.Com
Download Arduino Ide 1.8.57 For Windows – Filehippo.Com
Arduino Ide Installation - Soldered Electronics
Arduino Ide Installation – Soldered Electronics
Download Arduino Ide 1.8.57 For Windows - Filehippo.Com
Download Arduino Ide 1.8.57 For Windows – Filehippo.Com
Software | Arduino
Software | Arduino
Cài Đặt Driver Và Arduino Ide - Nshop
Cài Đặt Driver Và Arduino Ide – Nshop
Learning C For Arduino
Learning C For Arduino
Sparkfun Education - How To Install Arduino Ide
Sparkfun Education – How To Install Arduino Ide
Arduino Setup — Project Tempos
Arduino Setup — Project Tempos
Arduino Ide 2.0 Is Now Officially Released - Cnx Software
Arduino Ide 2.0 Is Now Officially Released – Cnx Software
Downloading And Installing The Arduino Ide 2 | Arduino Documentation
Downloading And Installing The Arduino Ide 2 | Arduino Documentation
Arduino [ Cơ Bản ] Download Và Cài Đặt Ide + Driver
Arduino [ Cơ Bản ] Download Và Cài Đặt Ide + Driver
Installing Esp8266 Nodemcu Board In Arduino Ide 2.0 (Windows, Mac Os X, Linux) | Random Nerd Tutorials
Installing Esp8266 Nodemcu Board In Arduino Ide 2.0 (Windows, Mac Os X, Linux) | Random Nerd Tutorials
Hướng Dẫn Download Arduino Ide Đơn Giản Và Chi Tiết - Fptshop.Com.Vn
Hướng Dẫn Download Arduino Ide Đơn Giản Và Chi Tiết – Fptshop.Com.Vn
Get And Install The 64-Bit Arduino 1.8.7 Ide On Ubuntu 16.04.3
Get And Install The 64-Bit Arduino 1.8.7 Ide On Ubuntu 16.04.3
Arduino 2.3.0 Free Download For Windows 10, 8 And 7 - Filecroco.Com
Arduino 2.3.0 Free Download For Windows 10, 8 And 7 – Filecroco.Com
How To Use The New Arduino Ide 2.0 | Tom'S Hardware
How To Use The New Arduino Ide 2.0 | Tom’S Hardware
How To Install Arduino Software Ide On Computer / Laptop - Youtube
How To Install Arduino Software Ide On Computer / Laptop – Youtube
Sparkfun Education - How To Install Arduino Ide
Sparkfun Education – How To Install Arduino Ide
Cài Đặt Driver Và Arduino Ide | Cộng Đồng Arduino Việt Nam
Cài Đặt Driver Và Arduino Ide | Cộng Đồng Arduino Việt Nam
Setting Up The Arduino Environment For Windows (7, 8.1 & 10) | Archived Forum
Setting Up The Arduino Environment For Windows (7, 8.1 & 10) | Archived Forum
Installing Arduino Ide - Sparkfun Learn
Installing Arduino Ide – Sparkfun Learn
Installing Esp8266 Nodemcu Board In Arduino Ide 2.0 (Windows, Mac Os X, Linux) | Random Nerd Tutorials
Installing Esp8266 Nodemcu Board In Arduino Ide 2.0 (Windows, Mac Os X, Linux) | Random Nerd Tutorials
Cài Đặt Driver Và Arduino Ide | Cộng Đồng Arduino Việt Nam
Cài Đặt Driver Và Arduino Ide | Cộng Đồng Arduino Việt Nam

See more here: kientrucannam.vn

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *